Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy a legtöbb ember bármit megtenne, hogy párra találjon, még az egyéniségüket is feladnák?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy az emberek aszerint alakítják a személyiségüket,külsejüket,hogy mi tetszik a másik nemnek,és nem pedig úgy,hogy maguknak megfeleljenek,egyéniségek legyenek.

Azt nézik,hogy a másik nemnek mi a vonzó és nem azt,hogy saját maguknak mi a jó.

Például:

Manapság néhány pasi hülyesége,hogy a nőknek a bunkóság a nyerő,ezért ők is megpróbálnak bunkó parasztok lenni.Holott az alaptermészetük nem ilyen,és ők maguk is elítélik ezt a viselkedést.De hát ez kell a nőknek - gondolják ők.

Most tényleg feláldoznátok saját magatokat,az egyéniségeteket egy kapcsolatért?Megér ennyit egy társ?Miért hiszik azt,hogy önmagukért nem lehetne őket szeretni?Miért akartok megfelelni mások elvárásainak?

20/L

2012. máj. 28. 12:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Jól látod. Mondjuk az ilyen embereknek nincs egyéniségük, mert azt nem lehet olyan könnyen feladni, ha ki van alakulva. Ők inkább még ilyen képlékeny formában vannak, és aszerint alakítanák, hogy a kiszemelt mire tartana igényt. Én 21 vagyok, nekem nem volt még barátnőm, de nem abban látom a megoldást, hogy más legyek. Mármint nyilván, az embernek fel kell tudnia ismerni, és aztán kijavítani a hibáit, de nem szabad túllőni a célon. Ha feladjok önmagunkat, akkor valójában sosem fognak szeretni, hisz a másik nem is fogja tudni, hogy milyenek vagyunk valójában. A szerepet fogja szeretni, amit előadunk neki, de így nem működhet egy normális párkapcsolat.

Szeretnék már egy érett, normális, szép barátnőt, de hiába változnék másmilyenné, kevésbé bonyolult esetté, egyrészt nembiztos, hogy akkor lenne, másrészt pedig akkor tulajdonképpen megszűnnék létezni. Tehát számomra ez nem járható út.

2012. máj. 28. 19:41
 22/22 anonim ***** válasza:

En mindket oldal erveit megertem. Oke, hogy egy kapcsolat kompromisszumokrol szol, es igen, hajlando lennek kisebb szokasokat feladni, vagy valtoztatni rajtuk, de alap tulajdonsagokat, amiktöl en EN vagyok, azokat nem. Nem sminkelnem magam, nem öltöznek allandoan utcasarkinak, nem cigiznek, innek, partyznek csak azert, hogy valakinek tetszek. Ha valakinek igy nem vagyok jo, akkor ez van. Es eddig meg nem volt baratom (mondjuk en maittam...), szoval tudom, mi a magany...:)

21L

2012. máj. 29. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!