Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy a legtöbb ember bármit megtenne, hogy párra találjon, még az egyéniségüket is feladnák?
Úgy értem,hogy az emberek aszerint alakítják a személyiségüket,külsejüket,hogy mi tetszik a másik nemnek,és nem pedig úgy,hogy maguknak megfeleljenek,egyéniségek legyenek.
Azt nézik,hogy a másik nemnek mi a vonzó és nem azt,hogy saját maguknak mi a jó.
Például:
Manapság néhány pasi hülyesége,hogy a nőknek a bunkóság a nyerő,ezért ők is megpróbálnak bunkó parasztok lenni.Holott az alaptermészetük nem ilyen,és ők maguk is elítélik ezt a viselkedést.De hát ez kell a nőknek - gondolják ők.
Most tényleg feláldoznátok saját magatokat,az egyéniségeteket egy kapcsolatért?Megér ennyit egy társ?Miért hiszik azt,hogy önmagukért nem lehetne őket szeretni?Miért akartok megfelelni mások elvárásainak?
20/L
Szerintem minden embernek van egyénisége,csak sokan be akarnak olvadni a tömegbe.
kérdező!
nagyon rosszul látod, de nagyon!
És mit értesz egyéniség alatt? Mert amit én, olyanja biztos, hogy nagyon sok embernek nincs.
Amúgymeg ilyesmi kérdést már én is tettem fel réges rég, és megkaptam valami nagyokostól, hogy márpedig az úgy jó, hogy ha az emberek elkezdenek szerepeket játszani, és pár év alatt majd rájönnek, hogy ez így bukta, és szétmennek. A "viselkedjünk önmagunkhoz hűen", meg hülyeség, mert úgy nem lehet sikert elérni. Nem értette meg, hogy akkor vele bizony nagy baj van (: Aki önmagaként nem megy semmire, az megbukott, egy senki, nehogy már ez legyen a követendő példa... (ugye itt is megjelenik, hogy a legtöbb ember egy senki, ezért kezdenek el mindjárt ellened beszélni. Tudják magukról, hogy azok, de nem ismerik be, és azt hiszik, ha elég erősen mondják, hogy márpedig megjátszani magunkat tök tuti dolog, akkor majd az lesz. Ez csak egy haldokló ember kapálózása)
hát én nem olvadok bele a tömegbe
nem tipegek tűsarkúban agyonszolizottan, mélyen kivágott ruhában műkarmokkal, agyonfestve csak mer ez tetszik a pasiknak.
fiús cuccokat hordok, mert azok kényelmesek.
nem tudok szempillarebegtetősen bájologni, nyersen kimondom amit gondolok.
így is akad jelentkező, csak már az 1. 1-2 randi után szeretnének kisajátítani, meg előírni melyik napokon beszéljünk, találkozzunk.
ezzel kb. azt mondják: nyírd ki a spontán természeted. kötelező, iskolajellegű lesz az egész, onnantól meg nem látnak többet.
és nem, nem fogom másként gondolni, nem fogom lenyelni hogy acsarogva előírják hogy nem mehetsz el nélkülem bulizni, nem beszélhetsz a pasi haverjaiddal stb.
4 éve nem volt hosszú kapcsolatom, és baromira nem bánom.
21/L
Szerintem is nagyon rosszul latod a dolgokat.
A parkapcsolat kompromisszumokol szol, ha mindeketten belementek akkor azt ugy hivjak tartos kapcsolat! En ugy erzem ahhoz hogy megszulessen a ^mi^ fogalma akkor igenis valtozni kell. Nem magad miatt, hanem azert mert szereted ot.
De persze vannak kivetelek, ismerek nem egy parkapcsolatot, ahol az allando veszekedes-kibekules tartja fent a kapcsolatot, pontosan azert mert egyik sem akar engedni a sajat igazabol. Valoszinu neked is egy ilyen latinos mentalitasu fiut kell kifognod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!