Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy a legtöbb ember bármit megtenne, hogy párra találjon, még az egyéniségüket is feladnák?
Úgy értem,hogy az emberek aszerint alakítják a személyiségüket,külsejüket,hogy mi tetszik a másik nemnek,és nem pedig úgy,hogy maguknak megfeleljenek,egyéniségek legyenek.
Azt nézik,hogy a másik nemnek mi a vonzó és nem azt,hogy saját maguknak mi a jó.
Például:
Manapság néhány pasi hülyesége,hogy a nőknek a bunkóság a nyerő,ezért ők is megpróbálnak bunkó parasztok lenni.Holott az alaptermészetük nem ilyen,és ők maguk is elítélik ezt a viselkedést.De hát ez kell a nőknek - gondolják ők.
Most tényleg feláldoznátok saját magatokat,az egyéniségeteket egy kapcsolatért?Megér ennyit egy társ?Miért hiszik azt,hogy önmagukért nem lehetne őket szeretni?Miért akartok megfelelni mások elvárásainak?
20/L
Tessék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt még pici 18 éves voltam :D Megjósolta nagyokos barátunk, hogy hamarosan belátom, hogy igaza van, de ponthogy az ellenkezőjét csináltam, amit szerinte kéne, és így lett minden tökéletes. Tehát ennyit róla.
A lányoknak nem kell változniuk, de a fiúknak kötelező, kivéve ha alaptermészetükből fakadóan nem bunkkó, nagyképű, egoista, beképzelt, nagyszájú, verekedős majmok.
Mondhatom ezt úgy, hogy kedves, rendes fiú voltam sok évig és mit értem el vele? A lányok visszaéltek a jóságommal, lenéztek, nem vettek férfiszámba.
Minden erőmmel azon vagoyk, hogy kiöljem az érzelmes, romantikus énem és átadjam a helyét egy bunkó, dühvel és haraggal teli állatnak, akit majd megbecsülnek a lányok és szívesen járnak vele.
Én ezt látom, hogy a rends fiú haverjaim hiába próbálkoznak lányokkal senkinek sem kellenek még a csúnyább lányoknak sem, de egy ilyen ostoba, izomállat, akinek az egója az egekben simán talál magának lányt akár minden hétre többet is, megcsalja, kihasználja, de a lány megbocsát neki, visszasírja magát hozzá.
Mégis mit vártok lányok, mi csak a ti igényeitekhez próbálunk alkalmazkodi. Erre van szükséglet, az ilyen állatokra, apámtól volt mit tanulni a bunkóságból, úgyhogy most már példaképemnek tartom, pedig régen gyűlöltem a jelleme miatt, de ma már belátom azért volt ronda férfiként sikeres a nőknél, mert ilyen volt a jelleme.
# 12
Hát épp erről beszélek.Minek változnál meg a lányok elvárásai miatt??Te sem szereted a bunkó,agresszív embereket.
Na de nem szólok bele.Változtasd csak meg magad...Csak majd rájössz,hogy minden hiába volt,mert ezek után sem fogod megtalálni a boldogságot.Mert nem fognak boldogabbá tenni a lányok,főleg nem ilyen áron.
Szerintem sokkal kevesebb energiát igényelne egy normális lányt találnod,mint megváltozni.
A bunkó,paraszt embereket általában utálják a jobb érzésű egyének és messziről elkerülik őket.
Ha velem bunkó lenne egy pasi,én azt szó szerint agyoncsapnám.Engem nem alázhat meg senki,az biztos!!
Csak tudod az a baj ezzel a hozzaallassal, hogy 2-3 ev utan jon a hol vannak a normalis ferfiak kerdes?
De ha neked jobb egyedul.. eld ugy az eleted...
Ha nem vagy egyedul, akkor egy eszmeletlen papucs a parod, vagy ejjel-nappal veszekedtek. De ahogy a stilusodoni is latszik inkabb elobbi. Mert ha ellent mer mondani mehet a kukaba...
Amugy meg nem ertem ha boldog vagy a jelenlegi paroddal, akkor miert nem azzal torodsz ahelyett, hogy oltod s megiteled a nepet mert maskepp gondolkodnak mint te.
Megegy onjelolt profeta, aki szerint a vilag ugy kell hogy forogjon ahogy o gondolja....
Talán azért,mert most épp távol van tőlem és unatkozok?? :D
Amúgy nem...Miért baj az,hogy nekem is vannak észrevételeim és szoktam ilyeneken gondolkodni?Attól,hogy még mi nem ilyenek vagyunk,még azt látom,hogy nagyon sok ember ilyen.
Ja és miért vonsz le következtetéseket??Nem papucs és nem is szoktunk veszekedni...Ha így lenne,mi értelme lenne együtt lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!