Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, a szőrös hónaljú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a szőrös hónaljú férfiakat szeretitek, vagy a borotvált hónaljúakat?

Figyelt kérdés
Ugyan ez a kérdés a nemi szervről.
2009. jún. 29. 18:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%

hónalj, nemi szerv borotválva a többi maradhat.

17 L

2009. júl. 14. 23:37
 22/30 SzSzili ***** válasza:
100%
Huhh, eléggé lesújtottak a válaszok mert nekem hónaljban megvan hagyva, alul én is borotválom. Hónaljban sincs túl sok, nem vagyok egy szőrős alkat. Holnap jön a barátnőm és megkérdezem hogy ott is leborotváljam-e. De ezt nem is gondoltam volna hogy ez ennyire fontos.
2009. júl. 15. 00:18
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Hát én röhögőgörcsöt kapnék, ha a barátom olyan csupasz lenne, mint én.
2009. júl. 15. 00:25
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Miért jön be minden lánynak ha a srác olyan mint egy 12 éves? A mai söprűhajú szolizós 50-kiló-vagyok-de-izompólóba-mászkálok srácoktól a hajam égnek áll! Miért kell a férfiakból csupasz csigát csinálni? Nem azt mondom, hogy dzsumbuj legyen de azért minimális nyírt szőr jelezze már, hogy a férfiben tombol a tesztoszteron!
2009. júl. 15. 00:42
 25/30 anonim válasza:
100%
a hónalj szőrzet engem sem zavar hha nem túl hosszú..és ha a fanszőrzet meg van hagyva az nem zavar..de a herét brortválja sztem..
2009. júl. 15. 02:15
 26/30 anonim ***** válasza:
86%
De az a jó, hogy mindenkinek hatalmas igényei vannak... Ezek közül vajon hány válaszolónak van olyan kapcsolata, ami nem 1-2 hete tart, és valóban szereti a párját? Nem hiszem el, hogy ha valaki őszintén szerelmes, akkor képes ezzel foglalkozni.
2009. júl. 15. 09:26
 27/30 anonim ***** válasza:
szerintem nem baj ha egy fiúnak szőrös a hónalja, de a nemiszerve mindenképpen legyen csupasz.
2009. júl. 15. 16:58
 28/30 anonim ***** válasza:
77%
Ha valaki őszintén szerelmes, akkor megtudja tenni azt a párjának, hogy megborotválkozik, ha a másik úgy szeretné. Szerintem nem nagy kérés.
2009. júl. 15. 17:30
 29/30 anonim ***** válasza:
67%

Itt élek Magyarosszágon, ráadásul százezres nagyvárosban, nem a világ végén, de eddig életemben egyetlen pasit láttam csak (a villamoson), aki borotválta a hónalját. Borostás volt neki. Fuj, ronda egy látvány volt. Ha már borotválja, akkor legyen szíves minden nap!

El nem tudnám képzelni, hogy az én párom borotválja a hónalját, az valahogy olyan férfiatlan. A nemi szerve körül is van, úgy szeretem. Nem hagyja rövidre, rendszeresen rövidre nyírja, mint ahogy a hónaljában is.

2009. júl. 15. 17:50
 30/30 anonim válasza:
A hónalj oké de a tök nem oké
2010. dec. 23. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!