Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyire oda a barátnőmért?
Mind a ketten lányok vagyunk.
NEM vagyok féltékeny, csak egyszerűen nem tudom, hogy mit esznek annyira rajta.
Szép az arca , átlagos testalkatú, szinte mindig farmer van rajta egy sima pólóval, sportcipővel (tehát nem öltözik divatosan, nőiesen).
Szokta mesélni, hogy mennyit ivott a bulikban, meg, hogy ezzel smárolt meg azzal... (nem rib@nc)
Kinézetre ártatlannak tűnik, csendes (ki se nézném, hogy ilyeneket csinál).
Ennek ellenére sorra kapja a szerelmesleveleket, meg csomóan össze akarnak jönni vele (elég helyes srácok). Szokta mondani, hogy ez meg az mindig úgy nézi(eleinte azt hittem, hogy csak kitalálja, de amióta látom, hogy mennyi üzenetet kap már elhiszem).
Leírtak alapján, szerintetek mi fogja meg ennyire a fiúkat benne?
Nekem van egy bnőm aki nem is szép, nem néz ki jól, bár vékony de nem nőiesen inkább deszka. Ugyanígy össze vissza smárolt mindenkivel és neki is kb. egyik pasi jön a másik után...
Hogy mi fogja meg a pasikat?
1. könnyen kapható mindenre
2. közvetlen, barátkozó a stílusa
Nem attól lesz r*banc, hogy lefekszik mindenkivel.
Amúgy a divatos-nem divatos öltözködés nem befolyásol semmit.
"az ártatlannak tűnő lányok azok, akik a legnagyobb meglepetésekkel tudnak előállni"
Engem is ártatlannak mondanak, de nem is csinálnék ilyet mint ő (soha nem voltam még részeg, remélem nem is leszek) :)
Szerintem ő ezzel akar kitűnni (barátnői is ilyenek). Menőnek tartja, pedig mondtam neki, hogy én erre nem lennék ennyire büszke.
Köszönöm a válaszokat! :)
" viselkedés mögött a csordaszellem és az azonosulási "kényszer" állhat" Ebben teljesen egyetértek.
Nem fogok belekeveredni az ő "bandájába".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!