Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ennyire oda a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ennyire oda a barátnőmért?

Figyelt kérdés

Mind a ketten lányok vagyunk.

NEM vagyok féltékeny, csak egyszerűen nem tudom, hogy mit esznek annyira rajta.

Szép az arca , átlagos testalkatú, szinte mindig farmer van rajta egy sima pólóval, sportcipővel (tehát nem öltözik divatosan, nőiesen).

Szokta mesélni, hogy mennyit ivott a bulikban, meg, hogy ezzel smárolt meg azzal... (nem rib@nc)

Kinézetre ártatlannak tűnik, csendes (ki se nézném, hogy ilyeneket csinál).

Ennek ellenére sorra kapja a szerelmesleveleket, meg csomóan össze akarnak jönni vele (elég helyes srácok). Szokta mondani, hogy ez meg az mindig úgy nézi(eleinte azt hittem, hogy csak kitalálja, de amióta látom, hogy mennyi üzenetet kap már elhiszem).

Leírtak alapján, szerintetek mi fogja meg ennyire a fiúkat benne?

2012. máj. 26. 19:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem van egy bnőm aki nem is szép, nem néz ki jól, bár vékony de nem nőiesen inkább deszka. Ugyanígy össze vissza smárolt mindenkivel és neki is kb. egyik pasi jön a másik után...

Hogy mi fogja meg a pasikat?

1. könnyen kapható mindenre

2. közvetlen, barátkozó a stílusa

2012. máj. 26. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem attól lesz r*banc, hogy lefekszik mindenkivel.

Amúgy a divatos-nem divatos öltözködés nem befolyásol semmit.

2012. máj. 26. 19:47
 13/18 A kérdező kommentje:

"az ártatlannak tűnő lányok azok, akik a legnagyobb meglepetésekkel tudnak előállni"

Engem is ártatlannak mondanak, de nem is csinálnék ilyet mint ő (soha nem voltam még részeg, remélem nem is leszek) :)

Szerintem ő ezzel akar kitűnni (barátnői is ilyenek). Menőnek tartja, pedig mondtam neki, hogy én erre nem lennék ennyire büszke.

2012. máj. 26. 19:51
 14/18 anonim ***** válasza:
te csinálod jól... őt csak megkúrni akarják majd, az olyan lányokkal mint te, meg járni akarnak. azért van különbség.
2012. máj. 26. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem keverednék bele az ő társaságába, ha meg akarnék maradni "tisztának". Igazából ha büszke arra, amit csinál, akkor ott már nagy bajok vannak. Számomra úgy tűnik, hogy neki két arca van, és csak az egyiket mutatja meg a nyilvánosságnak, ami miatt ártatlannak hiszik. Általában azért nem túl jó dolog bulikban lerészegedni és fűvel-fával smárolni (legfeljebb bizonyos körökben). Amúgy az is egyfajta látlelet a társadalomról, hogy az ilyen lányok mennyire kapósak. Nem vagyok pszichológus, de szerintem az efféle deviáns - illetve manapság már talán nem is számít annak - viselkedés mögött a csordaszellem és az azonosulási "kényszer" állhat, vagy esetleg valamiféle lelki probléma, elfojtás stb. Egyébként az a szomorú az egészben, hogy nagyrészt a barátnődhöz hasonló emberekből lesznek később a testileg-lelkileg kiégett "öregek", bár most elvileg jól érzik magukat. Ártatlannak látszani és valóban annak is lenni két teljesen különböző dolog. Szerintem becsülendő a hozzáállásod, még ha ez most nem is mindig tűnik kifizetődőnek. Ha választanom kellene, akkor én téged választanálak, pont emiatt, én biztos nem a barátnődnek küldenék leveleket.
2012. máj. 26. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
utolsó nagyon jól megfogalmaztad :) egyetértek.
2012. máj. 26. 20:15
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

" viselkedés mögött a csordaszellem és az azonosulási "kényszer" állhat" Ebben teljesen egyetértek.

Nem fogok belekeveredni az ő "bandájába".:)

2012. máj. 26. 20:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Te magad írtad hogy szép a csaj...akkor miért kérded hogy mit esznek rajta ?
2012. máj. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!