Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem igazságtala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem igazságtalanság, ami manapság megy?

Figyelt kérdés

A lányok fiatalon kiélhetik magukat, azzal szexelhetnek akivel csak akarnak, a többségüknek simán össze is jön eg ypárkapcsolat, hiszen lényegében ők választanak és irányítanak, hogy ki lesz a párjuk.

A sok fiatal rendes fiú meg senkinek sem kell vagy csak a nagyon ronda, kövér lányoknak, akiknek úgyis mindegy kivel járnak.

2012. máj. 26. 16:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ma 21:27

MÉgis milyen? Ez vicc, mindenben csak a rosszat látjátok, de akik tényleg szemét állatok, azok me ga tökéletes pasik nektek. NÉzzetek már magatokba lányok! Mit műveltek?!

2012. máj. 26. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:

21:27-es vagyok.

Mindenben csak a rosszat látjuk? Akkor amit te művelsz, az mi? Meg milyen szemét állatokról beszélsz, akik kellenek nekünk? Képzeld, még nem is volt barátom, de ha te ezt jobban tudod, hogy nekem a bunkó állatok kellenek hajrá. Ha általánosítasz és minden lányról így vélekedsz, akkor mégis milyen normális lányt keresel, hm?

19/L

2012. máj. 26. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, én se akartam meghúzni mindenkit, és mégis, van barátnőm, több mint négy éve. Ő az első nekem, akivel összejött. És örülünk egymásnak.

Mondjuk nem is vélem kövérnek és ocsmánynak a nők legnagyobb részét, meg nem is voltak egekben az elvárásaim... Más téma, hogy a világ legcsodálatosabb nőjét fogtam ki, de az már a mi érdemünk :P

2012. máj. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!