Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem igazságtala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem igazságtalanság, ami manapság megy?

Figyelt kérdés

A lányok fiatalon kiélhetik magukat, azzal szexelhetnek akivel csak akarnak, a többségüknek simán össze is jön eg ypárkapcsolat, hiszen lényegében ők választanak és irányítanak, hogy ki lesz a párjuk.

A sok fiatal rendes fiú meg senkinek sem kell vagy csak a nagyon ronda, kövér lányoknak, akiknek úgyis mindegy kivel járnak.

2012. máj. 26. 16:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva látom ezt a dolgot,hogy a pasik b...nak össze vissza és a normális lányok nem kellenek senkinek.18/L
2012. máj. 26. 16:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Az élet már csak igazságtalan, ez van.
2012. máj. 26. 17:03
 3/13 Csegi89 ***** válasza:
Azok a lányok akik 'fiatalon kiélik' magukat, szexelnek mint a nyulak, fűvel fával, azok 25 (vagy kevesebb) éves korukra kiégnek és csak azért szexelnek, mert egyszerűen muszáj, nem pedig azért, hogy beteljesüljön a szerelmük, hogy kimutassák testileg is, hogy mit éreznek a másik iránt. A 'sok rendes' fiú meg majd megtalálja az igaz szerelmet, lehet h kicsit később, de megtalálja és lelkileg és testileg is gyönyörű élményekben lesz részük. De azért nem kellene ezt a kijelentésedet így általánosítani mindenkire, mert nem pontosan így megy ez. Van benne igazság, de sok olyan van aki egyáltalán nem így csinálja.
2012. máj. 26. 17:05
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább nevetséges, hogy ezért sírni kell...

Inkább lépni kéne. Nem k@rvák között forogni, hanem a normális, rendes lányokat kéne észrevenni, nem pedig arra mozdulni, aki kivágja a mellét, és egy pohár ital az "ára".

Ugyanis rengeteg ilyen lány van - és hát igen, nem a részeg bulis csajok között fordulnak elő. Vannak arra is, de meglehetősen kevesen.

Amúgy a párkapcsolat egyáltalán nem a lányokon múlik tisztán, mivel ez kétemberes játszma. Ha rossz csajjal, rossz körben ismerkedsz, akkor ez az eredménye. Ha minden körülötted lefekszik fűvel-fával, akkor rossz helyen vagy. Ha meg te is ezt tennéd, és nem megy, akkor valamit rosszul csinálsz :)

2012. máj. 26. 17:07
 5/13 A kérdező kommentje:

ma 17:07

De akkor mégis hol vannak azok a lányok, akik szépek is és normálisak, szerethetőek nem rib@ncok?!

Mert én ha találtam is normálisat az már foglalt volt mind. Folyton így járok, nem tudom hol kéne próbálkozni.

2012. máj. 26. 17:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Én normális lány vagyok és nem ribanc, nem is vagyok foglalt :P
2012. máj. 26. 19:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Oké, menjetek bulizni ott sok pasit kifoghattok normális lányok. Én csak ezt tudom mondani. Sok jóképű, magas, izmos, pénzes, mindez egyben.

Nektek is kijár a jó, nem csak a ringyóknak.

MI rendes srácok meg majd gürcölünk a pénzért és prostizunk. Én már kezdek beletörődni.

2012. máj. 26. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Neked látom totálisan csőlátásod van...

De hajrá. Ha ettől jól érzed magad, hogy neten nyavalyogsz, ahelyett, hogy férfiként lennél, te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha pénzért gürizel, aztán azt alamizsnaszexért elvered prositra, a te döntésed, hajrá.

2012. máj. 26. 20:57
 9/13 A kérdező kommentje:

ma 20:57

Minek küzdeni olyan lányokért, akiknek sosem leszek elég jó? Még ha sikerülne is összejönnöm egy rendes lánnyal, aki még külsőre is vonzó, úgyis megcsalna vagy elhagyna másért.

Ott lettem elcseszve, hogy nem egy bunkó, érzéketlen, dugógépnek születtem jellemre!

Minden tahó állatnak van jó nője, de, aki kedes, meg figyelmes sötöbö azok nagy része egyedül van.

2012. máj. 26. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Rajtad is múlik, hogy milyen lányokat fogsz ki. Elvárások vannak, látom nem is kevés. A normális lányok nem azokat a fiúkat keresik, akik ilyen hozzáállással akarnak barátnőt.

Azt írtad, hogy nem születtél bunkónak. Tényleg? Akkor ez mi? "A sok fiatal rendes fiú meg senkinek sem kell vagy csak a nagyon ronda, kövér lányoknak, akiknek úgyis mindegy kivel járnak."

Ettől a mondatodtól, már annyira nem sajnáltalak. Szánalmas, amit itt leművelsz. Általánosítasz és sír a szád, csodálkozol, hogy nem találsz barátnőt? Azok a normális lányok, akiket te keresel nem közelednek hozzád, mert ilyen vagy..nameg kinek kellene egy olyan kölök, aki a neten veri a nyálát, hogy őtökéletességének nincs csaja? Önkritika kéne.

2012. máj. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!