Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy lány sír, hogy egyedül van szeretetre van szüksége egyből mindenki ugrik, ha egy fiúnak van szeretethiánya akkor meg mindenki gonosznak tartja meg lehurrogja?
Lehetnek, de a nyavajgás a lányok reszortja.
Bár manapság...
Amúgy férfi nem sír, csak ha nyomós oka van rá.
1: Szarul csinálod.
2: Egy férfi nem sír, nyavalyog, de az érzéseit elmondhatja.
17/f
Hát a lányokról tudott, h milyen érzékenyek, viszont a fiúknak épp erre jók a barátnők, mert azok (normál esetben) odafigyelnek, es meghallgatják a fiúk panaszait. Viszont egy jó havernak is el lehet mondani, ha vmi bánt, de csak elötte!! Több ember azt hinné h csak
megjátszod, v gyenge vagy (már elnézést, de a fiúknak ciki sírni, és manapság mindenki így véli) (sztem lánynak is ciki, én az vagyok, de inkább nem érdekel, v gondolok vmi másra, minhogy azt mondják gyenge vagyok!) és ha csak szomorú vagy, ak mond el egy jó barátnak, ha pedig több ember elött vagy, ak próbáld kicsit megtettetni a jókedvedet, aztán meg félre hívhatsz vkit, akiben megbízol beszélgetni.
Ja, és inkább ajánlom, h biszonyos lányok ne féljenek megvígasztalni egy fiút (mert ők is éreznek!) és ha csak ki akar használni, ak pár pofont egyszerűen a lányoknak is meglehet tanulni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!