Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alakkal képzeltek el (173 cm 65 kg)?
Figyelt kérdés
Ha tudtok, linkelhettek is alakot netről, később kiteszek magamról egy képet, kíváncsi vagyok, milyen válaszok érkeznek! Annyit segítek, hogy 75 B-s a mellem, és 21 éves vagyok.2012. máj. 23. 20:56
41/57 A kérdező kommentje:
mármint a tobbi képet? megprobalok olyat ahol a mellem is látszik egyet talaAltam de az nagyon push upos mejjtArtóba volt. xD Holnap keresek még. :)
2012. máj. 23. 22:02
42/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sokat segítettetek!holnap megyek is futni reggel!
2012. máj. 23. 22:04
43/57 Johnny B. Goode válasza:
A végén ne felejt el vizes-pólós képet készíteni és feltenni nekünk... ;)
44/57 anonim válasza:
a nehéz csontozat tévhit, vannak nehezebb csontú emberek ugyan, de ez az eltérés maximum 1-2 kg lehet talán 3
45/57 anonim válasza:
viszont jó az alakod, sose a mérleget nézd, viszont még mindig nem hiszem el, de ha tényleg így van akkor, semmi gond veled
48/57 A kérdező kommentje:
Több mérlegen is megnéztem,és egy kiló plusz minusz eltéréssel mindegyik e körül mutatta. Azért tettem fel ezt a kérdést,mert anyum mindig a nővéremhez mér,h ő sokkal vékonyabb mint én,és ne hordjak már miniszoknyát meg Mes méretű ruhákat,ha egyszer nem az a méretem.. De ha az L es ruha meg lóg rajtam basszus!
2012. máj. 24. 11:01
49/57 anonim válasza:
Ha az M-es, ami a képen rajtad van, akkor hordd nyugodtan!
50/57 anonim válasza:
Ja és #41-re hivatkozva még mindig várjuk a képet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!