Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alakkal képzeltek el (173 cm 65 kg)?
Figyelt kérdés
Ha tudtok, linkelhettek is alakot netről, később kiteszek magamról egy képet, kíváncsi vagyok, milyen válaszok érkeznek! Annyit segítek, hogy 75 B-s a mellem, és 21 éves vagyok.2012. máj. 23. 20:56
21/57 Johnny B. Goode válasza:
Nem, én jó alakú, csinos csajnak képzellek el
22/57 anonim válasza:
168 cm, és 65kg vagyok, ha magamhoz viszonyítok akkor kb:
23/57 Beviz Elek válasza:
Vagy fake, vagy rossz a mérleg:D
24/57 A kérdező kommentje:
65 vagyok! Kéne fogynom ebből? Srácok, nektek ez az alak mennyire jön be, ha ilyen csajszit láttok az utcán?
2012. máj. 23. 21:24
25/57 anonim válasza:
Ezt benéztem, nem kicsit, nagyon..xD
A képről tényleg az jön le hogy 50 kiló körül lehetsz...
Szép, csinos vagy.
27/57 Johnny B. Goode válasza:
Szerintem, ha nőknél a magasságból (cm-ben) 110-et elveszünk, akkor ideális értéket kapunk :)
28/57 anonim válasza:
Dehogy kéne fogynod! Nehogy kövérnek képzeld magad a sok idióta miatt! :)
29/57 A kérdező kommentje:
Nem fake, orvos is megmondta hogy nagyon erős csontom van. :) Csak tök kíváncsi voltam, milyen alakkal képzeltek el! Köszönöm az eddigi válaszokat!!! Érdekesek!!
2012. máj. 23. 21:26
30/57 anonim válasza:
sztem nem fake hanem nem tudjátok jól belőni a kilókat mivel az anorexiás 50 kilósokat nézitek nap mint nap és 55 kiló felett már kövér nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!