Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alakkal képzeltek el (173 cm 65 kg)?
Figyelt kérdés
Ha tudtok, linkelhettek is alakot netről, később kiteszek magamról egy képet, kíváncsi vagyok, milyen válaszok érkeznek! Annyit segítek, hogy 75 B-s a mellem, és 21 éves vagyok.2012. máj. 23. 20:56
12/57 anonim válasza:
15/57 anonim válasza:
De lassan készül el az a kép...
16/57 A kérdező kommentje:
De furcsa, molettnek képzeltek el???? O.o
2012. máj. 23. 21:21
17/57 anonim válasza:
kérdező:12-es vagyok,úgy látszik csak én nem 80 kilós lányok képeit raktam be ide :D akkor én kb jól belőttem nem?
18/57 anonim válasza:
a képről 55+ kg-nak mondanálak
20/57 anonim válasza:
Igen, molettnak képzeltek sokan, mert sokaknak, ha egy nő 60 kg felett van, az már kövér. Tök mindegy hány cm... Én 6 centivel alacsonyabb vagyok nálad és ugyanennyi kiló és egyik molett képhez sem hasonlítok, vékonyabb vagyok. De csak azért mert 65 kg vagy látatlanba lekövéreznek sokan. Bocs, ez most kikívánkozott, mert annyira idegesít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!