Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ártok az újrakezdési esélyeimn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ártok az újrakezdési esélyeimnek, ha ennyire őszinte vagyok a volt barátommal?

Figyelt kérdés

Jártam egy sráccal, vagyis randizgattam, de nem lett semmi komoly, mert nagyon ritkán találkoztunk, mert Ő rengeteget dolgozik, én meg tanulok, és elég messze lakunk. Szeptembertől odaköltözöm, ahol Ő lakik. Abban maradtunk, hogy addig nem kezdjük előről a szenvedést, mert normális kapcsolatot nem tudunk kiépíteni, de maradjunk barátok. Na most találkozunk néha, ilyenkor forr a levegő, és már volt, hogy nem tudtunk megálljt parancsolni magunknak, de nem történt semmi komoly. Rendszeresen beszélgetünk msn-en, mindig kérdezi, hogy mi van velem. Ha valami bánt, azt egyszerre észreveszi. És a hetekben volt egy csúnya nőgyógyászati betegségem, és műteni is kellett, és amikor rákérdezett, hogy mitől vagyok olyan szomorú, én elmondtam neki, mert Ő a barátom, és én a barátaimnak az ilyet elmondom. Azóta viszont azon gondolkodok, hogy mi van, ha szeptemberben, amikor újra megpróbáljuk az egészet, az ilyenek fogják bántani. De tényleg annyira kedves és figyelmes, és nem tudok neki hazudni. Ő is elmondja mindig, ha valami bántja, anyukája beteg, meghalt valakije, vagy milyen lelki gondjai vannak, és úgy gondoltam, hogy akkor én is elmondhatom neki. Viszont egyes barátnőim azt mondják, hogy ezzel mindent elszúrtam, mert milyen dolog már erről beszélni egy fiúval. Műtét előtti nap teljesen ki voltam borulva, és hát Őt találtam meg, és neki keseregtem, hogy miért ver az ég. Ő nagyon aranyos volt, nyugtatott, hogy utána majd azt fogom mondani, hogy ugyan ez már semmi nem volt. De utána én nem is hoztam szóba, de mindig kérdezi, hogy jól vagyok, helyre jöttem-e, meg milyen volt a műtét, nagyon rossz volt-e stb.

Mit csináljak? Mostantól inkább tartsak magamban mindent, mert nincs jogom rázúdítani a problémáim, hiszen Ő nekem senkim?

2009. jún. 28. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a barátodnak tartod (márpedig annak tartod), és olyan viszonyban vagytok, akkor nyugodtan beszélj meg vele mindent :) Ahogy látom, jól fogadta a műtéted hírét, kedvesen érdeklődik, szóval semmi gond. Ezek után az lenne a furcsa neki, ha hirtelen zárkózott lennél.
2009. jún. 28. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
ha ilyen jó barátok lettetek,nincs azzal semmi baj,ha megbeszélitek a gondjaitokat. Jó,ha tudtok nyíltan beszélni mindenről! Ezzel szerintem nem rontottál el semmit, inkább örülj,hogy ilyen figyelmes fiúval hozott össze a sors! Ne kezdj el hazudozni semmiképp,azzal rontanád el a dolgokat! Légy vele olyan,amilyen eddig.
2009. jún. 28. 22:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kicsit megnyugtattatok.

2009. jún. 28. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!