Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadjam neki, vagy buta ötlet?
Figyelt kérdés
Tavalyelőtt szerelmes lettem egy fiúba, de egyoldalú volt a dolog, ő csak játszadozott velem. Elég szemétül viselkedett. Mostmár nagyjából túl vagyok rajta. Amikor beleszerettem, meglottóztam az életkorunkat, meg a születési éveinket és nyertem egy hármast, egész jó kis pénzt fizetett akkor. Én azóta is úgy érzem,hogy a fele őt illeti. Nem mintha megérdemelné, de az így igazságos szerintem. Csak kicsit gáz lenne úgy a kezébe nyomni, főleg, hogy már nem állunk kapcsolatban. Gondoltam feladom postán, de nem a saját nevemen.2012. máj. 19. 20:05
11/14 A kérdező kommentje:
a helyzet az, hogy leginkább tényleg nem kéne semmi, mert azt hinné, hogy még mindig teperek érte. névtelenül meg nem postázok, mert ha véletlenül nem venné át, akkor nem kapom vissza. de azért köszi, szamóca, jókat írtál :)
2012. máj. 19. 20:31
12/14 szamóca.. válasza:
á, semmiség. évek óta nem mondta rám senki hogy aranyos vagyok, ezért már megérte :D
13/14 A kérdező kommentje:
:) :*
2012. máj. 19. 20:34
14/14 Johnny B. Goode válasza:
Szerintem ne adj neki semmit, a Te dolgod, hogy milyen számokat játszol meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!