Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadjam neki, vagy buta ötlet?
Mégis minek?
Vegyél belőle magadnak valami szépet, aztán ennyi. Ezek az apróságok csak a szerelmes félnek jelentenek valamit, a másikat kicsit sem hatja meg, hidd el nekem.
24/N
Ohh, milyen aranyos vagy. LÓF*SZT NEKI!
Ha tényleg szemét volt veled, csak azért mert hozzá kapcsolódó számokat is kijátszottál, nehogy már elpostázd neki a zseton felét.
1-es igazad van nem hatná meg (de azért elköltené biztos :D )
2-es, neked is, csak azért gondoltam rá, mert mindig pénzhiánya van, most meg épp nincs rendes munkája, jól jönne neki
húúhú akkor tudom már.
vegyél valami nagyon értelmetlen és idióta dolgot (mondjuk egy metál-lila homokozólapát megteszi, esetleg olyan kis formázó a homokozóba) az összegből, és küldd el neki névtelenül
nem hiszek neked :(
pedig mókás lenne.
vagy ha amúgy egy segg volt a kapcsolatotok során, akkor vegyél neki mondjuk egy felfújható gumibabát (fiút!), és vidd el neki személyesen, majd mondd el hogy azért kapja mert a ti számaitokkal nyertél pénzt, de nem érdemli meg, ezért így hálálod meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!