Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el a múltat és menjek hozzá?
Én a helyedben nem mennék hozzá.
A régi pasid nem fog visszajönni, 4 éve nem is tudsz róla semmit, szóval esélytelen.
Viszont, ha egyfolytában rá gondolsz, akkor a jelenlegi kapcsolatoddal nem kerek valami, valszeg az, hogy nem tudtad lezárni a múltat rendesen, hiába vagytok 3 éve együtt, ha nem az igazi, másra vágysz. És szerintem erre nem lehet alapozni egy házasságot.
szerintem azért vágyódsz a másik után, mert elérhetetlen. Scarlettnek is addig kellett Ashley, amíg más férje volt, amikor Melanie meghalt, már Rhett Butler kellett volna, csak annak volt annyi esze, hogy szépen otthagyta. Ha nem láttad volna/olvastad volna, ajánlom az Elfújta a szél c. filmet/regényt :)
de semmiképp sem mennék hozzá a pasidhoz, mivel úgy érzem, nem szereted igazán. ha nem vagy biztos az érzéseidben, és akár egy percre is elbizonytalanodsz, akkor ne akard örökre összekötni vele az életed. legyen súlya egy esküvőnek, és ne állj be azoknak a táborába, akik nem a holtomiglan-holtodiglanra esküdnek meg, hanem "jóban és amíg el nem romlanak a dolgok"-ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!