Hogyan felejtsem el a múltat, hogy harcolhassak a jövőmért?
Azt hiszem hasonló cipőben járunk, mivel sokmindenben hasonló utat jártunk be... Annyit mondhatok, hogy nem jársz rossz úton... 16 évesen engem is leírtak, és azt mondták, hogy jó szakmunkás leszek... Aztán (mondhatni) jó eredménnyel leérettségiztem, és a technikusit is elvégeztem... Most építészmérnök szakos hallgató vagyok, különdíjas lettem egy (ugyan középsulis) szakmai versenyen...
A lényeg, hogy legyenek sikerélményeid, és elérhető célokat tűzz magad elé. Légy nyitott, őszinte, de barátságos... Figyelj mindenre/mindenkire, de vessz el a részletekben.. És valósítsd meg önmagad...
A bizalom már más tészta... Ahhoz kaparni kell, mert elég nehéz visszaszerezni... De ha önmagad leszel, akkor sikerülni fog...
Sok szerencsét az élethez! Valósítsd meg önmagad!!!
nem szabad a múltat elfelejtened, mert az tesz azzá, ami vagy... múlt nélkül nem lennél :) ezt ne felejtsd...
Rajtad áll, vagy bukik, hogy hogyan használod fel az emlékeidet:)
Hogy anyukád aggódik,szerintem érthető. De ha minden nap kedvesen átöleled, vagy adsz neki egy puszit, vagy szerzel neki egy kis meglepetést, meglátod nem fog aggódni.
A barátodat pedig innen üdvözlöm, és sok boldogságot nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!