Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki ha 30 évesen még nem volt csaja valakinek?
Ez nem cikiseg kerdese.
Az persze igaz, hogy valoszinuleg a legtobb ember meglepodne, ha megtudna, vagy elgondolkozna, hogy mi lehet az oka, mert azert ebben a korban nem annyira nagyon gyakori (habar azt nem tudjuk, hogy szuz-e az illeti, vagy csak komoly kapcsolata nem volt meg) dolog ez.
Mindenesetre ettol fuggetlen ez maganugynek szamit es joga van az illetonek eldonteni, hogy szeretne-e kapcsolatot, vagy egyedul erzi jol magat, vagy mikorra tervezi, hogy megallapodik valaki mellett.
Ciknek nem ciki.
DE!
18 voltam, amikor összejöttem a egy sráccal, 24 volt akkor.
Szűz volt, amivel nem volt baj, de mikor végre sikerült összehoznunk a dolgot, azt mondta, h ez jó volt. Később viszont mindig nagyon be kellett dobnom magam, ha akartam valamit.
Ez ment 7 évig. Jó nagy hülye voltam, h nem ismerkedtem, nem hagytam ott őt.
A végén már olyan komplexusaim voltak, h nem mentem ki pl strandra, mert tuti, h nagyon ronda vagyok.
Aztán megismerkedtem a férjemmel, aki rádöbbentett, h a pasim volt vagy látens homokos, vagy szimplán lusta még a szexre is.
Nem sírom vissza az exet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!