Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha valakinek ki van szívva a nyaka?
Figyelt kérdés
Gondolom nem akkora baj, ha tudják, hogy párkapcsolatban élsz. De azért nem is néz ki jól. Takarnád?2012. márc. 31. 19:36
2/9 anonim válasza:
A mai nyomorék fiataloknál nem éppen ez a "menő"? Egyébként elég gusztustalan.
3/9 anonim válasza:
ezek a kérdések...:D
cikinek ciki...a párod kb azért csinálja mert vmilyen szinten mutatni akarja, h foglalt vagy...volt nekem is ilyen barátnőm :D
5/9 anonim válasza:
Nagyon primitiv dolog,igen ciki és takarnám!
7/9 anonim válasza:
Értem én, hogy a nyak erogén zóna, de minek kiszívogatni? Abban nincs semmi jó. Amikor a párom a nyakamat csókolja, a fülem mögött, alig ér hozzám a szája, a nyelve, ahogy a lehellete simogat...nem durvul meg heveskedik, de olyan izgalomba jövök több, mint két év után is, hogy a kislábujjam hegyéig beleremegek és libabőrös leszek. Esetleg próbáld megmagyarázni a párodnak, hogy nem kell faltörő kost játszani, meg billogozni, vannak annál izgatóbb dolgok.:D
8/9 anonim válasza:
Mintha a homlokodra lenne írva: MEGDUGTAK ez kb ilyen jel, senkire nem tartozik, szóval szerintem igen, ciki!
9/9 anonim válasza:
Alapból nem engedném, taszít a tudat, hogy belső vérzésem legyen. (mert ez is az, a kis erek elpattannak és a vér összegyűlik a bőr alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!