Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedjek majd anyámmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek majd anyámmal? Rajtakaptam maszti közben!

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
kérdezd meg beszálsz?!
2009. jún. 28. 21:20
 12/14 anonim válasza:
85%
eleg durva, en kb undorodnek tole ha rajtakapnam, bar tudom hogy csinalja, es en is csinalom. szerintem probald feldolgozni :) 13/L
2010. jan. 21. 19:58
 13/14 anonim válasza:
Én megértem a szitud hasonló cipőben járok engem ugyan nem vett észre de 2 napig rá se bírtam nézni ,de valljuk be mi is szoktuk és ha minket rajtakapnak az ősök akkor se mondják azt hogy undoritó stb.. hanem igyekeznek azon lenni hogy te ne tudd meg h látták rosszabb esetbe magukhoz nyúlnak azt ajtóba..xD
2012. jan. 9. 02:06
 14/14 gondolkodj válasza:

én is csinálom és anyum is csinálja

de 6-os ez egyáltalán nem undi

te nem szoktál masztizni?!? 13L

2013. dec. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!