Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek? HELP!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eléggé visszahuzodó voltam régebben és most probálok kinyilin, csak az a baj hogy társaságban bármennyire is akarok, nem tudok megszolalni, ha meg megszolalok általában hülyeséget mondok, és nem érzem jól magam.
Ma egyik barátnőm elhivott egy házibuliba a barátjához. Rajta és a barátján kivül nem ismerek senkit és ilyen környezetben még feszélyezve is érzem magam..:S Pedig tényleg probálok tenni ellene..
Mit csináljak? Hogy legyek én is "érdekes"?
2011. jún. 25. 14:27
1/6 anonim válasza:
Miniszoknya, szexi top. Jó kiállás és majd ők jönnek oda hozzád :D
2/6 A kérdező kommentje:
Normális választ kértem..
Attol hogy ribancnak néznek, én még nem fogok kinyilni..
2011. jún. 25. 14:30
3/6 anonim válasza:
Márpedig ez a normális válasz, egy csajtól nem azt várják el hogy szuperlatívuszokban mindenféle érdekes témáról beszéljenek, mert többnyire nem tudnak amúgy se. Mit shoppingoltam milyen izgi volt a lovaglás a hétvégén meg Milyen nehéz volt a pénteki nap amiért a tanár késett és később fejeztük be az órát... bla bla bla. Ilyen témák bőven elegendőek. De ha szarul nézel ki senkit se fogsz érdekelni.
4/6 anonim válasza:
Az, hogy nem miniszoknyát húzol, nem azt jelenti, hogy szarul nézel ki, és ogy nem érdekelsz senkit. Nem kell feltétlenül a társaság középpontjában lenned, ahhoz hogy felfigyeljenek rád az emberek. Legyél a barátaiddal ők 1-2 embernek biztos be fognak mutatni, elég ha velük leszel szűkebb baráti körben és akkor nem leszel zavarba, és egyre jobban feloldódsz.
5/6 anonim válasza:
Egy kis alkohol, én is így csinálom, nem seggrészegre kell leinni magad, csak hogy meglegyen a hangulat, kinyílik az ember tőle. :D
6/6 anonim válasza:
Érezd magad jól. Legyen természetes, amit csinálsz vagy mondasz. Ne vonulj háttérbe azért, hogy mások jobban érezzék magukat. Ha csöndben üldögélsz egy sarokban, akkor magad fölé emeled a többieket; akik ráadásul most idegenek is lesznek neked. Remélem egy idegent nem tartasz többre magadnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!