Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illeszkedjek be? Hogy viselkedjek?
az a helyzet,h holnaptol intris leszek. eloszor. es van egy nagydumas,olyan picit k-s csaj,akivel valoszinu egy szoban leszek...
mindenfelet beszelnek rola,h ezt meg azt csinalja,de van aki meg az ellenkezojet allitja,h mindenki oknelkul rarakta ezt a belyeget...
szoval en is tudok nagyon jokat nevetni,sot,ha megszokom a tarsasagot nagyon jol elvagyok mindenkivel....csak....eleinte nagyon nehezen nyilok meg,szegyenlos vagyok,és felek h rosszat mondok. persze egy ido utan ez elmulik...de nemtudom:/ nemakarom,h vmi hilyeseget terjesszen rolam. ő tipikus olyan puszi muszi ugy szeretlek fele,én pedig nem vagyok ez a jaj cucimuci cuncookaam :D féle... en altalaban a tenyleg humoros ,vicces dolgokon nevetek,de ő a baratnoivel haat..ugy a nemviccesen is olyat rohognek,h nomondom :D
ennyit tudok rola. nem akarom megitelni csak igy elsore,igaz hulye vagyok,csak tartok,mert en nekem nem ilyen barataim voltak és fura....
16l
xDD micsoda ötletek!
de amugy mar megismerkedtem vele,és tök szimpi,ugy tunik masok csak irigyek ra azert beszelik ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!