Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtakaptam anyamat maszturbalas kozben. O eszrevette. Ezek utan hogy viselkedjek vele? Olyan kinos helyzet ez.
Figyelt kérdés
Nem elunk egyutt, de van kulcsom a lakashoz es varatlanul hazamentem. Es meglattam ot. O is eszrevett. En meg csak alltam ott benan es szo nelkul eljottem. Ennek kb. egy hete. Azota beszeltunk telefonon, de olyan gondosan kimert volt mind a kettonk es igazabol semmirol sem beszeltunk. Regen jo volt a kapcsolatunk, de ez most annyira kinos. Anyam 61 eves.2008. okt. 28. 21:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem beszéljétek meg, igen, ez kellemetlen mert anya-lánya vagytok, de ha tegyük fel a barátnődet kapod rajta, az ugye nem ilyen kellemetlen. Túl tabu témaként kezeljük ezt a dolgot, kicsit lehetnénk lazábbak. SZüksége volt rá, mindenkinek szüksége van rá, próbálj meg te lépni felé, és próbáld meg feldolgozni hogy édesanyád is ember, neki is vannak igényei. Mint neked is.
2/7 anonim válasza:
Ha mégis nehéz lenne erről beszélgetni, olvastasd el vele a kérdésedet, és a válaszokat is, gondolom lesz még több is. (1. hozzászóló)
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, törd meg te a csendet mert édesanyádat még kínosabban érinthette ez a dolog mint téged. Végülis Ő a szülő és Ő az akit rajtakaptak. Értsd meg hogy ez természetes dolog, mindenki csinálja, nincs rajta semmi szégyellni való (a szülők is ezt mondják a gyerekeiknek jó esetben fordított helyzetben). Hozd elő a dolgot, de mindenképpen kezeld lazán, nem olyan vészesen nagy és komoly dolog ez. Egy kis könnyedséggel és humorral (persze tapintatosan) simán túlléphettek ezen.:)
4/7 anonim válasza:
Hát őszintén szólva,én biztosan nem kezdeném erről beszélgetni anyámmal! Túltenném magam rajta s úgy viselkednék vele mintha nem láttam volna semmit! Ezt nem mondjátok komolyan h kezdjék el megbeszélni....ez nem olyan téma mikor még a felvilágosítás korszakába lennének!! Csak lazán viselkedj úgy mint eddig,lássa édesanyád h felnőtt nőként ezt érted és tiszteletben tartod!!
5/7 anonim válasza:
komolyan ez hülyeség felnőtt ember azt csiná amit akar amugy is 95% csinálja nem tudom mi olyan nagy ügy ezen, egyszeruen neki is szuksege van ra mint neked, ez rohadtul nem tabu nem kene hamupipoket jatszani
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne boncolgassátok a témát, mert csak kellemetlen helyzetet szül. Szépen lassan elfelejtődik majd a dolog és oldüdik a hangulat.
JA! És legközelebb KOPOGJ!!!!!!
7/7 anonim válasza:
Szerintem pedig ha nem beszélnek róla, akkor örökké ott marad a dolog a levegőben. Mondd meg anyukádnak hogy nem gondolsz róla semmi rosszat, és hogy nincs ebben semmi. Ne rágódjatok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!