Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, tutyimutyi férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, tutyimutyi férfit szeretek! Meddig érdemes?

Figyelt kérdés
Mi legyen akkor, ha nagyon akarok egy férfit, aki túl...hát szóval töketlen ahhoz, hogy kimutassa az érzelmeit vagy a szándékait (ugyanakkor ezek egyértelműek) és mindent nekem kell csinálnom az ismerkedési szakaszban? A barátaim szánalmasnak tartják, én meg csak védem, hogy csak érzékeny stb. De lehet valami egyéb oka amiért fél egy kapcsolattól? Meddig érdemes várnom, hogy fizikailag is közeledjen, mert nagyon jól elvagyunk, de az összes munkát én fektetem be. Én 23L, ő 29.
2012. máj. 13. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha zavar, akkor hagyjad. ha nem zavar, akkor miért nem csinálod te a dolgokat?
2012. máj. 14. 00:05
 12/18 A kérdező kommentje:
De pont ezt mondom, hogy én csinálom. Mármint a csókon kívül, mert ezt a határt valahogy nem tudom átlépni.
2012. máj. 14. 00:06
 13/18 A kérdező kommentje:
10.: Jaj, dehogy jelentették fel! :))
2012. máj. 14. 00:06
 14/18 anonim ***** válasza:

pár csalódáson tuti túlvan, akkor szoktak ilyenek lenni sokan.

kérdezd meg tőle mik a tervei veled, komoly dolgot szeretne-e vagy nem, mert akkor úgy viszonyulsz hozzá.

esetleg fogd meg a kezét, vagy karold át, hátha felbátorodik.

én voltam így, ugyanez volt a szitu, egyszercsak úgy döntöttem, megölelem. nem veszíthetek, max. ellök magától, elfut és akkor tudni fogom hogy nem kell időt pazarolni rá.

de nem ez volt, felbátorodott és viszonozta, onnantól meg kezdeményezett is.

bár sose volt az a nagyon tökös... a bőréből nem bújhat ki egy ember.

2012. máj. 14. 00:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért kell minden férfinek tökösnek lennie? Akkor ennyi erővel legyen minden nő csábító. Ami jelenleg kb a nők 5%-ra igaz.
2012. máj. 14. 06:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy több barátnője is volt már. Lehet velük is csak eddig jutott, és lehet még szűz, és még életében nem csókolózott. Biztos fél, hogy ennyi idős, és béna lesz.

De ha csókolózott is már, akkor csak időhúzás, mert akkor úgy gondolja, hogy utána nemsokára szex, és beparázik.

Vannak ilyen pasik, ha szereted próbálkozz vele te, mert így nem juttok egyről kettőre.

2012. máj. 14. 08:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha tényleg vonzódna irántad, szerintem már meglépte volna, legalább a csókot...

De lehet hogy vonzódik, csak nem akar tőled komolyabbat, érzelmeket. :S

2012. máj. 14. 08:13
 18/18 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb úgyis rossz vége lenne ennek...:S
2012. máj. 14. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!