Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, tutyimutyi férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, tutyimutyi férfit szeretek! Meddig érdemes?

Figyelt kérdés
Mi legyen akkor, ha nagyon akarok egy férfit, aki túl...hát szóval töketlen ahhoz, hogy kimutassa az érzelmeit vagy a szándékait (ugyanakkor ezek egyértelműek) és mindent nekem kell csinálnom az ismerkedési szakaszban? A barátaim szánalmasnak tartják, én meg csak védem, hogy csak érzékeny stb. De lehet valami egyéb oka amiért fél egy kapcsolattól? Meddig érdemes várnom, hogy fizikailag is közeledjen, mert nagyon jól elvagyunk, de az összes munkát én fektetem be. Én 23L, ő 29.
2012. máj. 13. 23:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
látod, engem meg zaklatónak titulálnak. nem lehet azt az arany középutat megtalálni, sajnos...
2012. máj. 13. 23:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
10 centi állva
2012. máj. 13. 23:28
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha el tudod fogadni, h lehet, hogy ő _tényleg_ ilyen és hajlandó vagy hordani is a nadrágot, akkor hajrá! Sok boldogságot! :)
2012. máj. 13. 23:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Az élet más területein is ilyen vagy csak a lányokkal való ismerkedésnél?
2012. máj. 13. 23:42
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom más lányokkal milyen, de tudom, hogy több barátnője volt már. Ránézésre nem mondanád meg, hogy ilyen, kisportolt alkat, határozott fellépés, farmer-ing-bőrkabát jelllegű öltözködés. És nem, nem 10 centi állva, azt mondanám sőt (bár ugye csak nadrágon keresztüli szemügyre vételem eredménye). Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem többen írtok még!:)
2012. máj. 13. 23:45
 6/18 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Nos igen, én elfogadom, de lehet, hogy többet látok a dologba mint kéne. Egy darabig a nadrágot is hajlandó vagyok hordani, de állandóan nem tudnám. :(
2012. máj. 13. 23:47
 7/18 anonim ***** válasza:
De történt eddig már köztetek valami?Pl azért csókot neki kellene már kezdeményeznie...Ha már volt szex is pl és még ott is tutyimutyi,akkor ezt a "férfit" jobb ha elfelejted!
2012. máj. 13. 23:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Semmi nem volt, még csók sem. Pedig én már annyiszor akartam megcsókolni, de én is úgy gondoltam, hogy azért ezt már mégsem. Tudom, hogy érdeklem, de ez a helyzet kezd felőrölni.
2012. máj. 13. 23:59
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja és mindehhez kb. 1 hónapja ismerkedünk már, igaz nem találkozunk túl sűrűn.
2012. máj. 14. 00:03
 10/18 anonim ***** válasza:
mi van, ha őt mondjuk feljelentették már zaklatásért, vagy ilyesmi? igazán nagy gátakat szab ez egy férfinek.
2012. máj. 14. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!