Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem érdemes volt pasival újra kezdeni a kapcsolatot? 16/L
Érdemes újrakezdeni ha látod értelmét, de akkor azért legyenek megkötéseid meg, hogy akkor ő tegyen érted.
Mellesleg ha megcsalt vagy valami akkor nem kizárt, hogy újra megteszi. De azért ha van rálátásod a dolgoknak, akkor adj esélyt neki
nem érdemes szerintem ...
tudod olyan mintha ennél egy jó kaját aztán az egészet evést abbahagynád és akkor az egész kaja elhűlne és utána ezt a egészet felmelegítenéd ! a kaját még így is meg lehet enni de már nem ugyanolyan az íze mint amikor még friss és meleg volt :D szóval kapcsolatot amit már lezártatok újra feléleszteni már nem ugyanolyan
hozzáteszem én is pasi vagyok, de én hűséges típus vagyok és igen. Undorítónak tartom a megcsalást :D
21/F
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat:)
A hasonlat nagyon tetszett!
Hmm én sem bírom a megcsalást.Bár itt olyan történt,hogy exemnek már vagy 100s esélyt adtam...aztán átvert.Többször is ott hagyott és kitudja mik történtek még...
Azóta egy kapcsolatom volt és a legutóbbi barátom vissza szeretne jönni bár én nem tudnék benne már megbízni pedig ő csak elhanyagolt ezért ott hagytam.
Akkor kisasszony, Sajnálom de ez veszett fejsze nyele. Próbálkozz ismerkedni akkor és zárd le a dolgot minél elöbb. Aranyos kitartó csaj lehet és sajnálom mert az irásodból veszem, hogy te voltál a Szerelmes alany a kapcsolatban.
Sok szerencsét kívánok hozzád. Remélem boldog leszel egy olyannal aki megérdemel :D
Köszönöm a véleményt:)
Nagyon sokat segítettetek!
Csak találok idővel valakit akivel érdemes együtt maradni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!