Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes felvenni a kapcsolatot régi osztálytársakkal?
Lehetséges. Bár ez is egyénfüggő. Nálunk speciel senki nem keres senkit, mivel nem voltunk olyan jó és összetartó osztály. A fele elzüllött, alkoholista, vagy drogos, egy része elkurvult, vagy épp a gyerekét neveli. Alapjában pedig nem is voltunk sokan, de így nem igazán hiányzik a társaság.
De ha jó közösség voltatok, mindenképp érdemes egy jó kis találkozót szervezni.
20L
nekem pont az a bajom, h. nem vagyok túl közösségi ember, nincs is túl sok barátom... osztálytalálkozó volt már asszem, csak nem tudtam elmenni rá...
iwiwet épp nézegettem, és rájöttem, h. jé tényleg ő még régen osztálytárs volt :) csak az a gond, h. nem om, h. milyen volt már a kivel milyen volt a viszonyom, és félek, h. lelkesen írok vkinek,aztán az meg elküld a francba :D
na mind1 lehet, h. azért megpróbálom...
Ezen én is elgondolkoztam az utóbbi hetekben. Én viszont már 1992-ben végeztem. Az akkori osztálytársak nagy része elköltözött, családot alapított, megvan a maguk élete. Nekem az egyetem volt 6 éve, de nagy a távolság, ritkán találkozunk.
Én azt mondom, ha volt egy-két igazi barátod/barátnőd, abból nem lehet baj, ha megkérdezed, mi újság.
Ha párkapcsolat kialakítása miatt tetted fel a kérdésed, nehezebb a helyzet. Nekem is adott valaki olyan tanácsot, hogy az egykori társakba ne kapaszkodjak és egyetértek ezzel. Nem zárható ki, ha párt keresel, hogy be össze tudnak hozni egyik ismerősükkel, de ehhez jó adag szerencse kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!