Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír rám MSN-en? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír rám MSN-en? :S

Figyelt kérdés

Én már többször is ráírtam,olyankor kedves,meg jól elbeszélgetünk,úgy érzem,szeret velem beszélgetni.De akkor ő miért nem ír rám? :(

(15-16 évesek vagyunk,és még csak kicsit ismerjük egymást)

2009. jún. 25. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mert rajtad kívül is vannak még fent neki msn partnerei(barátok,ismerősök stb).Akikkel szeretne beszélni.
2009. jún. 25. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Másokkal beszélget vagy elmászkál és nem veszi észre, hogy felmentél. Csak kitartóan irogass rá. Én is voltam így... aztán egyszercsak elkezdődött az a korszak, hogy olyan hamar rámírt bejelentkezésem után, hogy meg se tudtam volna előzni. :D
2009. jún. 25. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:

F/L?

Ha fiú vagy, akkor felhívom a figyelmed a lányok azon tulajdonságára, hogy szeretik magukat kiszolgáltatni. Mármint szó szerint, azaz hogy a fiú őket kiszolgálja. Engem is nagyon idegesít, főleg ha már megszokták.

Ha meg lány vagy: nem kell semmit se erőltetni. Ha hiányzol neki, úgyis fog majd írni, de lehet, hogy már ő is megszokta, hogy mindig te írsz. Egyébként nekem is van pár msn-es lányismerősöm, akikkel szintén tök jól elvagyok, de magamtól valahogy nem kattintok rájuk. De szerintem akkor se add fel, csak ne mutasd ki túlságosan, hogy akarsz tőle valamit.

f24

2009. jún. 26. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam már hasonló szituációban. Csak annyit tudok tanácsolni, mint a 23:59es válaszadó: írj továbbra is rá :D velem is ez volt egy sráccal, folyton én írogattam, aztán 2-3 hónapja elkezdődött az a korszak, hogy ő írogat rám folyton :D amúgy lehet, hogy csak lusta a srác rád írni. vagy lány.

16/L

2009. jún. 28. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
tilcsd vissza
2009. jún. 28. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
jókérdés, én fiu vok, nekemis fent van jónéhány csaj msn-en, akikkel kicsit ismerjük egymást, és nem irok rájuk, mert annyira dögunalom az egész, nem kérdeznek semmit, csak fényezik magukat meg az egójukat (és ez nekik lehet h úgy jön le h "dejót beszélgettünk"), de nekem nem így jön le....lehet tiltom is a pi..ába mindet
2009. jún. 29. 01:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Már megoldódott a probléma :P

2009. júl. 23. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!