Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől jó nő egy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől jó nő egy nő?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Valójában nem tudom. Elvileg én az vagyok (ezt most nem nagyképűségből írom). Nem vagyok ronda, de szerintem különösen szép sem. Az alakom mondjuk teljesen jó. De mégis a kisugárzásom miatt vesznek észre a pasik. Szóval szerintem egy nem szép csaj is lehet ugyanolyan vonzó, mint egy gyönyörű.
2009. jún. 25. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

ez egy jó kérdés.. :D

pasifüggő.

az én párom jó nőnek tart, pedig nem vagyok modell alkat. Szerinte azért mert sokat törődök vele, mindig odafigyelek, hogy főleg neki jó legyen(bármi), tehát főként a tetteim és a belsőm miatt.

2009. jún. 25. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Igaza van az elöttem szólonak!A kisugárzása miatt is lehet szép egy nő!Sőt szerintem azért legfőképpen!
2009. jún. 25. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

aki magabiztos, az vonzónak érzi magát, és ez egyből feltűnik a fiúknak. Ismerek egy nem túl szép lányt, mégis hatalmas önbizalma van, ezért bejön a fiúknak;)

Ha hiszel magadban, és ha látszik rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben, akkor ezt a fiúk is észreveszik;)

2009. jún. 25. 18:44
 5/11 anonim válasza:
100%
hát szerintem vannak olyanok akik így születnek és azok jó nők,de én azt tapasztalom,hogy mindenképpen kell legyen egy erőteljes,határozott karaktered és jó kisugárzásod.Ha jól érzed magad a bőrödben mások is észreveszik.
2009. jún. 25. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Egy dolog, hogy mi a közelfogadott, és egy másik, hogy kinek mi tetszik. Általában a közepesen nagy, formás mell, formás fenék járja (persze szép arccal), sőt az se baj, ha a nőn van mit fogni. Persze van, aki a kis melleket és a csontos lányokat szereti.

No meg valóban, a külső nem minden. Igazából a szép arc is csak arról szól, hogy kiből sugárzik őszinte vidámság, boldogság, értelem (persze azt mindenki a maga színvonalához méri). És az még a külső jegyeket is nagyon háttérbe tudja szorítani. Egyébként meg mindenkinek az a legjobb nő a világon, akit éppen szeret. :)

f24

2009. jún. 25. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egy magabiztos lányt hamarabb észre vesznek a fiút, mint egy olyat, aki eltakar mindent(most nem arra gondolok,hogy az a jó nő aki mindent megmutat, hanem csak finoman sejtet)
2009. jún. 25. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy NŐ magabiztos, nem ugrik egyből az ágyadba ha fél óráig udvarolsz neki. Egy NŐ kegyeiért meg kell dolgozni keményen, kvázi udvarolni kell, és nem 2 hétig. Egyébként meg egy NŐ vonzó de nagyon. :-)
2009. jún. 25. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért a pasik izléséhez mérjük a nőiességünket? Az, hogy bejövünk a pasiknak, az nem jelent semmit. (Mert némelyiküknek bejön a kilógó tanga is.) És ettől nem leszünk boldogabbak. Az a lényeg, hogy békében tudjunk élni önmagunkkal. Akkor boldogok lehetünk, akár egyedül, akár párkapcsolatban. A boldogság kisugárzik, észrevehető, és ez a kisugárzás a lényeg. A kisugárzástól leszünk jó nők.

L/21

2009. jún. 25. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Pasifüggő, kinek a pap kinek a papné. De gondolom a kisugárzásnak jelentős szerepe van a dologban.
2009. jún. 25. 22:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!