Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, (főleg anyák) mit szólnátok, ha az addig "jókislánynak" hitt lányotok szobájában egy vibrátort találnátok?
Én nem vetemednék arra, hogy a lányom dolgai között matassak. Amúgy meg örülnék, hogy nem fekszik le fűvel-fával, hanem inkább ily módon elégíti ki a szexuális vágyait.
Ne legyél olyan anya, mint az enyém e tekintetben, én 24 évesen kaptam a páromtól egy vibrátort ajándékba, és véletlenül meglátta. Totál kiakadt! Megkérdezte nem elég a párod? És fel is hívta a barátomat, aki teljesen ledöbbent anyám reakcióján és amikor közölte anyámmal, hogy tőle kaptam, nem kicsit égett be anyu...
27L
27/L
16 éves höh...
Kit érdekel. Az lenen baj ha nem lenne neki.
Már a 10 éves kislányoknak is van.
De ha kisebb korban lenne se lenne sok köze hozzá még a saját anyjuknak se , azért csinálják mert jó. Akkor meg minek tiltani.
Más cuccában meg nem turkálunk.
Látom, nagy mánia lett ez az önkielégítés dolog.
Kedves Kérdező!
Ne törődj azzal, hogy a barátnődet szidalmazzák. 16 éves még szerintem is gyerek.
És, én mivel katolikus vagyok, még inkább a szeretkezést ajánlom, (persze nem idegennel) mert az értelmesebb. Mire tényleg használhatna vibrátort, és már szeretkezhetne is, úgy kitágul majd a hüvelye, hogy nem fogja élvezni a sze×et. Ezt elmondhatod a barátnődnek. Nem kell a lányt megfenyegetnie, de mindenképp beszélgessen el vele ezekről a dolgokról.
Üdv: Rita : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!