Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudnak a pasik nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a pasik nekem mindig?

Figyelt kérdés

Semmit nem tettem amivel ezt érdemeltem mindig, hogy az összes barátom kivétel nélkül hazudott nekem, és lerázott engem a szakításkor, előtte pedig elhitették velem, hogy így úgy szeretnek.. Komoly lány vagyok, szó sincs arról hogy lefeküdtem velük vagy bármi ilyen egyéb ami után leléptek volna. Kivétel nélkül mindegyik azt mondta hogy különleges lány vagyok, meg rendes, meg hogy ilyen lányt kerestek mindig, stb.. Tudom magamról hogy rendes vagyok, és kapcsolatokban nagyon is régimódi. Divat a ribanc stílus, de én nem állok be a sorba, nem tudnék belenézni utána a tükörbe. Sokkal fontosabb az önbecsülésem, mint pár éjszaka.

22/L

2012. máj. 10. 11:05
1 2
 11/12 Diavolino44 ***** válasza:

Ilyekor mindig elszomorodik a lelkem egy picit! :(

Amugy egy kicsit lengedebben oltozni, neha kidobni a cicit, feszulos ruhakat felvenni meg nem jelenti, hogy ribanc vagy, sot ezt el is varom a paromtol.

De igazat adok neked nalam is az 1 honap az idealis amig nincs szex.

27F

2012. máj. 10. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:

csak a tahók hazudnak akik vonzóak, a rendes srácok sose, de nekik ált. nem megy a csajozás :D

Majd én bebizonyítom hogy van kivétel xd

f18

2012. máj. 10. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!