Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 20-on éves pasik még éretlenek?

A 20-on éves pasik még éretlenek?

Figyelt kérdés

Ezért van az,hogy mindenkinek idősebb párja van?

Mekkora szerencse kell ahhoz,hogy találjak egy rendes korombeli srácot?Sajnos csak idősebbek közelítenek,de én nem csípem az idősebb férfiakat.Viszont bulizós sem vagyok,nem is iszok egyáltalán.Talán összefügg ez a kérdésemmel.:(

Ti hogy ismertétek meg a párotokat?

2012. márc. 12. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a vonaton ismertem meg (amúgy meg oviban csoporttársak voltunk).

Nincs köztünk még kerek 1 év sem.

És férfia válogatja.

2012. márc. 12. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 18 vagyok..barátom 24..eddig én se gondoltam hogy egy idősebb sráccal valaha is összejönnék..és aztán mégis:)

A kérdésre válaszolva keress valami hobbit,így könnyebb ismerkedni is..Nem lehetetlen..:)Őt amúgy az interneten ismertem meg,és együtt vagyunk lassan 1 éve..:)

2012. márc. 12. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Hát,úgy látszik a korombeliek túlságosan éretlenek ahhoz,hogy megpróbáljanak megérteni egy hozzám hasonló,félénk,intelligens lányt.Mindegy,majd találok valakit én is...

2012. márc. 12. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
rengeteg érett huszonéves van, hidd el nekem :) nekem se jönnek be az idősebbek.
2012. márc. 13. 02:22
 5/6 anonim ***** válasza:

A párom 22 éves, majdnem 5 éve vagyunk együtt. Amikor megismertem már akkor sokkal érettebben gondolkodott, mint a társai.

Ő eljegyzésről, házasságról, felelősségről, munkahelyről, szakmáról beszél... Ezek mind fontosak számomra. Legalábbis hosszú távon.

Csak jót kell keresni:D

Nekem nem idősebb a párom, ugyanabban az évben születtünk, csak ő év elején, én év végén. A legjobb barátnőm párja meg egy évvel kisebb nálunk és hasonlóan jól megvannak.

22-L

2012. márc. 13. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:
4,5 Ezzel feldobtatok:)Remélem,nekem is ilyen szerencsém lesz:)
2012. márc. 13. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!