A 20-on éves pasik még éretlenek?
Ezért van az,hogy mindenkinek idősebb párja van?
Mekkora szerencse kell ahhoz,hogy találjak egy rendes korombeli srácot?Sajnos csak idősebbek közelítenek,de én nem csípem az idősebb férfiakat.Viszont bulizós sem vagyok,nem is iszok egyáltalán.Talán összefügg ez a kérdésemmel.:(
Ti hogy ismertétek meg a párotokat?
Én a vonaton ismertem meg (amúgy meg oviban csoporttársak voltunk).
Nincs köztünk még kerek 1 év sem.
És férfia válogatja.
Én 18 vagyok..barátom 24..eddig én se gondoltam hogy egy idősebb sráccal valaha is összejönnék..és aztán mégis:)
A kérdésre válaszolva keress valami hobbit,így könnyebb ismerkedni is..Nem lehetetlen..:)Őt amúgy az interneten ismertem meg,és együtt vagyunk lassan 1 éve..:)
Köszi a válaszokat:)
Hát,úgy látszik a korombeliek túlságosan éretlenek ahhoz,hogy megpróbáljanak megérteni egy hozzám hasonló,félénk,intelligens lányt.Mindegy,majd találok valakit én is...
A párom 22 éves, majdnem 5 éve vagyunk együtt. Amikor megismertem már akkor sokkal érettebben gondolkodott, mint a társai.
Ő eljegyzésről, házasságról, felelősségről, munkahelyről, szakmáról beszél... Ezek mind fontosak számomra. Legalábbis hosszú távon.
Csak jót kell keresni:D
Nekem nem idősebb a párom, ugyanabban az évben születtünk, csak ő év elején, én év végén. A legjobb barátnőm párja meg egy évvel kisebb nálunk és hasonlóan jól megvannak.
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!