Átlagos beszélőviszonyban vagyunk.A legtöbb dologban segítőkész,szerintem a szimpátia kölcsönös.Érzem,h érdeklődik irántam,ez leginkább személyesen nyilvánul meg,telefonon egyszer beszéltünk,akkor is segítőkész volt.
A múltkor írtam neki egy emailt,egy kérés volt (szakmai jellegű),nem válaszolt,de teljesítette.Levonhatok ebből bármit is?Vagy pasitól emailt és smst ne várjak (mondjuk azt nem is próbálnám)?
Nem értem, mi a problémás: az illetö segitökész, ha (munkahelyi) gondod van, akkor segit, de ennál többet nem akar.
Mélyebb kapcsolatot csak te akarod belemagyarázni.
Ha minden udvarias férfi szeritend akar töled valamit, akkor nagyon el vagy tévedve, vagy ha a környezetedben a normális viselkedés (nem bunkó), ennyire ritka, akkor rossz társaságban mozogsz.
Ne erölködj, ha te kezdesz, akkor csk lejáratod magad, amikor visszautásit.
2012. jan. 25. 07:32
2/13 A kérdező kommentje:
Jaj,nem egyáltalán nem akarnék ilyet belemagyarázni,kezdeményezni meg pláne nem.
2012. jan. 25. 07:36
3/13 anonim válasza:
De azért sikerült egy szépet általánosítanod, gratula.
2012. jan. 25. 07:39
4/13 anonim válasza:
Akkor mit akarsz kérdezni?
2012. jan. 25. 07:42
5/13 anonim válasza:
Tetszik neked a pasi és bele akarod képzelni, hogy te is őneki. Semmiképp ne kezdeményezz, mert ha tévedsz, beégsz. Ennél sokkal konkrétabb jelekre van szükség, hogy megtudd, van-e esélyed.
2012. jan. 25. 08:21
6/13 anonim válasza:
"Semmiképp ne kezdeményezz, mert ha tévedsz, beégsz." - vicces, hogyha egy pasi állna hozzá így a dologhoz, akkor el lenne hordva mindenféle pancsernek. Éljen az egyenjogúság! :D
2012. jan. 25. 08:41
7/13 anonim válasza:
gyönyörű általánosítással indítasz. arra kíváncsi lennék, h ha én "ilyenek a nők?" kérdéssel indítanák, milyen gyorsan kezdenének itt hisztizni a nők,h miért általánosítok. na mindegy.Nemfeltétlenül érdeklődik, lehet,h csak udvarias és segítőkész. Tudom, a legtöbb nő azt hiszi, ha egy férfi udvarias, akkor nyilván feleségül akar venni, de ez nem így van. Most mi a gond?:). Egyenjogúság van, kezdeményezz nyugodtan:)
2012. jan. 25. 08:49
8/13 anonim válasza:
5. voltam. Én tudom, hogy a férfiak is szeretik, ha a nő kezdeményez, mert ők is lehetnek ugyanúgy bizonytalanok. De azt is tudom, hogy attól, hogy valaki kedves, még nem biztos, hogy akar valamit, ezért jobb kivárni, amíg kicsit konkrétabb jeleket ad. Tapasztalatból tudom, hogy ha kölcsönös a vonzalom, azt azért lehet látni. Nem mondom, hogy egyáltalán ne közeledj, adhatsz te is jelet, aztán ha nem veszi a lapot, ne erőlködj.
2012. jan. 25. 09:03
9/13 anonim válasza:
Apró jelet azért adhatsz...Én pl. nem tudnám ennyiből levágni, hogy tetszem az adott hölgynek. Nem kell nyomulósan, van középút is. De ha csak vársz, akkor lehet teljesen lankadni fog az érdeklődése.
2012. jan. 25. 09:10
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Egy átlagos ismeretségről írtam,az az én privát érzésem,h mit gondolok a pasival kapcsolatban,nem mondtam, h ő is így érez.Azt sem,h kezdeményezni szeretnék,pláne nem úgy,hogy ahogy ma szoktak.
Igen,inkább olyasmire,hogy küldjek-e neki jeleket (mosoly,beszélgetés,ilyesmi).
És szerintem is, a vonzalmat lehet érezni.(Különben voltak egyéb jelei is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!