A pasik miből jönnek rá, hogy a lány akivel éppen együtt vannak pénzéhes?
nem szégyenli
amelyik pénzéhes, ki is mondja, hogy ez kell az kell
Hát, szerintem azt megérzi a fiú, de ha fülig szerelmes a lányba akkor nem biztos.
Legtöbbször úgy jönnek rá, ha a csaj, csakis a pénzről beszél, meg folyton ajándékokat vetet magának, és a fiúval szinte nem is nagyon találkozik. Vagy nem akar vele menni sehova, de szerintem, ezt egy igazi, érett fiú megérzi.
Jah, meg még az is lehet, hogy ha a fiú vesz valami egyszerű (kézzel készült) dolgot vagy egy szál virágot a lánynak, és ő ennek nemigazán örül akkor valószínűleg nem szereti a fiút és csak a pénze kell neki.
Remélem tudtam segíteni... :):)
Mindig a pénzről beszél és meg is vetet magának dolgokat.
A szégyenlősebb fajta mindig mondja h nem-nem nem kell...de aztán egy idő után mondogatja hogy neki ez kell, az kellene.
Elég sajnálatos ez a világ hogy ennyi pénztelen nő van :(
Nekem van egy csaj ismerősöm, 19 éves, és szó szerint hisztizett a pasijának, hogy vegyen neki biciklit. A pasi meg is vette.
Annak ellenére, hogy a srác megteheti, hogy farzsebből vegyen egy 60-70 ezer Ft-os bicót, a csaj nagyon pénzéhes. Elvár dolgokat.. hisztizve, pukkadósan nyavalyog mindenért.
Ha nem kap meg valamit, amit kér, besértődik, agresszív lesz a sráccal, még az arcába is vágja, hogy "nem igaz, hogy nem tudod megvenni nekem..." stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!