A pasik zokon veszik, ha a szüleiket, vagy a családjukat szidja a nő?
Arról van szó, hogy nagyon nem csípem az anyósomat és a hugát, mert tettek érte.
Én kedves voltam velük az első perctől kezdve, aztán eltelt 3 év és úgy nézett ki a dolog, hogy "jóvá" fordul a kapcsolatunk. Elég sok mindenről beszéltem az anyjával is és a tesójával is. Aztán történt egy nem várt fordultat, tök igazságtalanul nekem esett az anyósom "négyszemközt" akarta a dolgot elintézni, amire én eléggé berágtam, és rögtön elmondtam páromnak, aki számon kérte az anyját, hogy most ez mi volt vagy miért kellett? Az anyja meg csak mentegetőzött, védte magát illetve engem akart sz*rnak beállítani, régi ezer éves dolgokat felhasználva.
Mondanom sem kell, 180 fokot fordult a kapcsolatunk, már kíváncsi sem vagyok arra a nőre, illetve párom tesójára sem. Megutáltam őket, és bánom hogy normális voltam velük. Soha több nem fogok velük beszélni kb semmiről, max az időjárásról arról is csak akkor ha nagyon muszály. Történt már pár alkalommal hogy elkezdtem szidni az anyját, hogy milyen kétszínű, és hogy folyton beleszól az életünkbe stb. Párom a legtöbbször nem reagál ezekre semmit. Ki akar maradni ebből úgy érzem. De biztos zavarja, hogy én csúnyát mondok az anyjára, pedig sokan utálják azt a nőt. Szerintetek hogyan kell viselkedni akkor, ha egy nem kívánatos személy van jelen? Illetve szerintetek is zokon esik a pasinak ha a párja utálja az anyját? Hiába nekem van igazam, akkor is inkább fel se hozzam a témát? Mintha nem is léteznének?
Párod családját sose szidd. Az akkor is a családja. Párom rendszeresen szidta az apját, tudom, hogy igaza volt, mert sz.r apa a férfi, de mindig emlékeztettem arra, hogy ő mégiscsak az édesapja.
Ne szidd az anyukáját, akkor sem, ha utálod. Fogadd el, hogy ilyen a viszonyod az anyósjelölttel és ennyi.
Bunkóság, amit csinálsz.
Ha szerinted okkal teszed, akkor is, mert a párodnak okozol vele szomorúságot, akinek épp elég büntetés, hogy olyanok a szülei, amilyenek.
én nem veszem zokon!mert tudom magamtól is hogy mi a helyzet és tudom én is hogy milyenek.engem nem zavar,mert tudom hogy milyenek és ő is jól látja és általában igazat is adok neki!
persze még is csak a szüleim,csak hogy nem velük fogom leélni az életemet,hanem a párommal.én eddig az összes párkapcsolatomban többet kaptam mint a szüleimtől és általában a párkapcsolataim nyitották fel a szemem hogy milyenek a szüleim,de legfőképpen az anyámmal kapcsolatban.tehát a válaszom az hogy engem nem zavar,sőt ha a szemében mondja meg akkor még meg is ksözönöm neki.ez persze az én véleményem és lehet lepontozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!