Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik zokon veszik, ha a...

A pasik zokon veszik, ha a szüleiket, vagy a családjukat szidja a nő?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy nagyon nem csípem az anyósomat és a hugát, mert tettek érte.

Én kedves voltam velük az első perctől kezdve, aztán eltelt 3 év és úgy nézett ki a dolog, hogy "jóvá" fordul a kapcsolatunk. Elég sok mindenről beszéltem az anyjával is és a tesójával is. Aztán történt egy nem várt fordultat, tök igazságtalanul nekem esett az anyósom "négyszemközt" akarta a dolgot elintézni, amire én eléggé berágtam, és rögtön elmondtam páromnak, aki számon kérte az anyját, hogy most ez mi volt vagy miért kellett? Az anyja meg csak mentegetőzött, védte magát illetve engem akart sz*rnak beállítani, régi ezer éves dolgokat felhasználva.

Mondanom sem kell, 180 fokot fordult a kapcsolatunk, már kíváncsi sem vagyok arra a nőre, illetve párom tesójára sem. Megutáltam őket, és bánom hogy normális voltam velük. Soha több nem fogok velük beszélni kb semmiről, max az időjárásról arról is csak akkor ha nagyon muszály. Történt már pár alkalommal hogy elkezdtem szidni az anyját, hogy milyen kétszínű, és hogy folyton beleszól az életünkbe stb. Párom a legtöbbször nem reagál ezekre semmit. Ki akar maradni ebből úgy érzem. De biztos zavarja, hogy én csúnyát mondok az anyjára, pedig sokan utálják azt a nőt. Szerintetek hogyan kell viselkedni akkor, ha egy nem kívánatos személy van jelen? Illetve szerintetek is zokon esik a pasinak ha a párja utálja az anyját? Hiába nekem van igazam, akkor is inkább fel se hozzam a témát? Mintha nem is léteznének?

2012. máj. 1. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Párod családját sose szidd. Az akkor is a családja. Párom rendszeresen szidta az apját, tudom, hogy igaza volt, mert sz.r apa a férfi, de mindig emlékeztettem arra, hogy ő mégiscsak az édesapja.

Ne szidd az anyukáját, akkor sem, ha utálod. Fogadd el, hogy ilyen a viszonyod az anyósjelölttel és ennyi.

2012. máj. 1. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Neki akkor is az édesanyja, előtte ne szídd és ne kényszerísd választásra.
2012. máj. 1. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Velünk is valami hasonló volt. A felállás ugyan ez, barátom, anyukája, tesója(lány). A barátom külön él tőlük, a mamájával, pont azért költözött el, mert már rossz volt otthon a hangulat. A tesójával nagyon rosszban vannak, alig beszélnek, a tesója mindennek elmondja. Anyukájától ilyet még nem hallottam, viszont ő pénzt kunyerál tőle állandóan. Ezt pedig már a barátom is néhányszor megjegyeztem nekem, hogy hát ez így nem igazán jó stb. de sok szót eddig nem fecséreltünk rá, meg nem is nagyon akarok turkálni ebben az egészben. Egyszer csak, amikor már sokadik alkalommal kért tőle kölcsön meg nem adta vissza neki, baromira kiakadtam, hogy hogy lehet ilyen egy anya, meg érdekes módon addig is megéltek valahogy amíg a barátom otthon lakott, suliba járt nem pedig dolgozott. Ezt persze csak a barátomnak mondtam nem az anyukájának. Tudom, hogy igazam volt, de ő azért próbálta védeni, de komolyan nem is értem miért, azt hittem, hogy ez neki is rosszul esik és ugyan úgy gondolkodik róla mint én, de ezek szerint mégsem. Meg a tesóját is lehordtam egyszer, őt is megvédte. Szal igen, ha szar a helyzet, akkor is őket védi. érdekes.
2012. máj. 1. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mondjuk válóok. Nem kell szeretni, de elviselni igen.
2012. máj. 1. 21:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú éveken keresztül sohasem szóltam rosszat a férjem családjáról.Allandóan piszkálódtak, sõt mindig problémákat okoztak kõzöttünk. Tûrtem és a férjem soha nem állitotta le õket. Most már viszont nagyon felháborodok még a nevük hallatán is, mert annyira megutáltam õket. Igen a férjemnek nagyon rosszul esik, ilyenkor azt mondom neki, hogy a testvéreit miért nem tudja megnevelni. Az anyóst nem ismertem, mert nem élt.
2012. máj. 1. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
annyi ilyen utálom az anyósóm meg sogornőm kérdés van fent gyakon... ezekszerint én vagyok a nem normális hogy az exbarátom anyukája és huga is imád engem és azért szidnak le ha nem megyek hozájuk látogatóba.... :D
2012. máj. 1. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Bunkóság, amit csinálsz.

Ha szerinted okkal teszed, akkor is, mert a párodnak okozol vele szomorúságot, akinek épp elég büntetés, hogy olyanok a szülei, amilyenek.

2012. máj. 1. 21:24
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
A férfiak életében a lányok jönnek-mennek, az anyukájuk, a testvérük viszont mindig ugyanaz marad. A családját senki nem választhatja meg. Szerintem szidni nem szabad őket, bármilyenek is veled, viszont azt elvárhatod, hogy a barátod kiálljon melletted, ha igazad van. Nyelj egy nagyot, tartsd meg a durvább véleményeket, de ha bántanak, azt mond el neki mindenképp. Hosszútávon nagyon megmérgezheti a kapcsolatotokat, ha rosszba vagy a családjával.
2012. máj. 1. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

én nem veszem zokon!mert tudom magamtól is hogy mi a helyzet és tudom én is hogy milyenek.engem nem zavar,mert tudom hogy milyenek és ő is jól látja és általában igazat is adok neki!

persze még is csak a szüleim,csak hogy nem velük fogom leélni az életemet,hanem a párommal.én eddig az összes párkapcsolatomban többet kaptam mint a szüleimtől és általában a párkapcsolataim nyitották fel a szemem hogy milyenek a szüleim,de legfőképpen az anyámmal kapcsolatban.tehát a válaszom az hogy engem nem zavar,sőt ha a szemében mondja meg akkor még meg is ksözönöm neki.ez persze az én véleményem és lehet lepontozni..

2012. máj. 1. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is hasonló a felállás, párom anyukája, húga és egy nevelőapa. a párommal se bánnak valami fényesen, nagyon sokszor okoznak neki fájdalmat, bántják meg érzelmeiben. bár szinte alig találkoztunk, engem sem kedvelnek. mégsem szidom őket soha. általában nem is hozom szóba, ha nagy ritkán megtettem, a párom ugyanúgy hallgatott, mint a tiéd. ez valahol érthető. ha ő kezdeményez, akar róla beszélni, akkor rendben van, de mindig odafigyelek rá hogy a megnyilvánulásaimban ne legyen indulat, ellenségeskedés. a véleményemet tudja, normális hangnemben elmondtam neki, de a párom érdekében félreteszem a személyes sérelmeket. akármilyenek is, akármit mondtak is neki, ők a családja és szereti őket. nem jó neki azt hallani, h te szidod őket, mert ilyenkor két tűz közé kerül
2012. máj. 1. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!