A pasik zokon veszik, ha a szüleiket, vagy a családjukat szidja a nő?
Arról van szó, hogy nagyon nem csípem az anyósomat és a hugát, mert tettek érte.
Én kedves voltam velük az első perctől kezdve, aztán eltelt 3 év és úgy nézett ki a dolog, hogy "jóvá" fordul a kapcsolatunk. Elég sok mindenről beszéltem az anyjával is és a tesójával is. Aztán történt egy nem várt fordultat, tök igazságtalanul nekem esett az anyósom "négyszemközt" akarta a dolgot elintézni, amire én eléggé berágtam, és rögtön elmondtam páromnak, aki számon kérte az anyját, hogy most ez mi volt vagy miért kellett? Az anyja meg csak mentegetőzött, védte magát illetve engem akart sz*rnak beállítani, régi ezer éves dolgokat felhasználva.
Mondanom sem kell, 180 fokot fordult a kapcsolatunk, már kíváncsi sem vagyok arra a nőre, illetve párom tesójára sem. Megutáltam őket, és bánom hogy normális voltam velük. Soha több nem fogok velük beszélni kb semmiről, max az időjárásról arról is csak akkor ha nagyon muszály. Történt már pár alkalommal hogy elkezdtem szidni az anyját, hogy milyen kétszínű, és hogy folyton beleszól az életünkbe stb. Párom a legtöbbször nem reagál ezekre semmit. Ki akar maradni ebből úgy érzem. De biztos zavarja, hogy én csúnyát mondok az anyjára, pedig sokan utálják azt a nőt. Szerintetek hogyan kell viselkedni akkor, ha egy nem kívánatos személy van jelen? Illetve szerintetek is zokon esik a pasinak ha a párja utálja az anyját? Hiába nekem van igazam, akkor is inkább fel se hozzam a témát? Mintha nem is léteznének?
Te zokon vennéd, ha fordított esetben a férjed szidná anyádat meg apádat?!
Nekem idáig egy pasim anyjával sem volt semmi bajom, az anyósommal is rendben volt minden.
Nemcsak a pasik veszik zokon, hanem a nők is. Rossz stratégia, ha szidod az anyóst, a hugicát stb., még akkor is, ha van igazság abban, amit mondasz.
Bármennyi igazság is van a szavaidban, egy beszélgetésben az ott nem levő fél (a szóban forgó fél) szidása a háta mögött mindig haragot kelt a hallgató félben. Indulatok helyett próbáld meg a józan eszedet használni és mindig azt a tettet megvilágítani, amit az anyós vagy a hugocska tett, és amit te sérelmezel. Hidd el, okosabb stratégia, mint hisztizni és folyton versenyezni azzal, aki egyébként is "házon belül" van (mert anya, mert testvér stb.).
én csak a szüleim példáját tudom felhozni, ahol mindkettő anyós egy külön eset:D
Egyik elég rosszindulatú, a másik meg folyton a nyakunkon akar lógni. Szóval anyámnak is és apámnak is lenne miért szidni a másik anyját, de általában egyetértenek, ha valami nem stimmel "anyukánál". Anyámnak persze nehezebb, mert egy gonosz nyanya az anyósa, de nem szól semmit se, vagy, ha igen, nem indulatosan teszi. És igen, apu is mindig hallgat. Most ő ezzel mit csináljon? Éppen úgy, ahogy a te férjed. Neki az anyja, még akkor is, ha valamit rosszul tesz/mond. Meg is tudom érteni, hogy inkább nem osztozik veled az ócsárlásban, akkor is, ha az éppenséggel jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!