Pasik, miért hagyjátok el a barátnőtök azért, mert "élni akartok", ha közben szeretitek őt?
Mi ez a behülyülés nálatok?
Nem hogy örülnétek egy normális kapcsolatnak..
Az én volt párom is így hagyott el, hogy szeretett-e, azt nem tudom. De fél évvel később írt nekem, hogy ilyen rendes lányt nem talált mint én vagyok. De akkor meg nem értem, hogy ha szeretett, miért akart más lányokkal lenni.
Azért mert elhagytak,még nem kell általánosítani.
Én szerelmes voltam a barátnőmbe,mégis ő lépett le,nem én.Ő ment el,és ő hívott pár héttel később hogy mégis szeret.Majdnem vissza is fogadtam,de kiderült,hogy kavart az egyik haverommal,és az csak jól megdöngette majd dobta..Jó nagy csalódás volt.
De mégsem mondom,hogy minden nő ilyen szívtelen,szajha.Tudom,hogy nagyon sok nő van aki kedves,és tud szeretni.Aki hűséges.Nem általánosítok.A exem nem tartozik a normálisak közé.Ez van,kifogtam..Tanultam belőle.
25/F
Nálam is. Már tervezgette hol akar lakást venni, meg, hogy neki gyerek kell hamarosan. Szóval én már teljesen nem értem ezt a dolgot.
Második voltam
Ahhoz, hogy ezt megértsd, előbb növesztened kell egy farkat. Egy rendes lány nagy biztonságot tud adni, jó vele, jó mellette, és nagyon szerethető. De... egy idő után annyi benne az izgalom, mint egy átlagos feleségben. Márpedig sok férfi nem igazán erre vágyik, csak éppen az a társadalmi elvárás, hogy találjunk egy takaros asszonykát, csináljunk 2-3 gyereket, aztán tisztességben őszüljünk meg. Sokunk viszont nem képes erre a szerepre, csak elhitetjük magunkkal. Amikor pedig néhány év kényelmes unalom után megvillan egy-egy izgalmas popsi, akkor tudjuk, hogy menni kell, hódítani kell, izgalom kell, "veszély" kell.
A nők erre csak néznek, nem értik, többségük nem is fogja sosem. Ők elfogadják azt, hogy egész életükben egy ember mellett kell kitartani, akármilyen sekélyes és unalmas is, mert szakítani, változtatni szégyen, visszalépés.
Ahogy írtad, a legtöbb nőnek a társadalmilag elfogadott kapcsolat a cél. Félnek, hogy ha másként gondolkodnak és cselekszenek, akkor megszólják őket.
A férfiakat ez annyira nem érdekli. Ha a nő unalmassá, megszokottá válik, akkor egyre erősebb az a kis lüktetés ott lent, és egyre inkább azt mondják a hangok, hogy a Katika milyen csinos az irodában, hogy az a nő az utcán milyen kacéran nézett ránk, hogy de jó lenne egy fergetegeset szeretkezni azzal, aki újra el tudja hitetni velünk, hogy MI vagyunk a #1, és nem ugyanazt a napi/heti/havi rutin ágyjelenetet kell átélnünk ugyanazzal az unalomig ismert személlyel. Kegyetlen, de ez van.
Az 5-ös tényleg jól leírta a pasik egy részét. Bár az én baráti köröm nagy része soha nem csalta meg a barátnőjét és általában hosszú és stabil kapcsolatban élnek!
Bár az is igaz hogy nem adtunk annyira arra a társadalmi elvárásra(ami a nők részéről is jön) hogy az a menő pasi aki sokat hódít és sok csajjal kavar!
Nem mellesleg sok csajt vonz a "rossz pasi" és általában a jó pasival akarnak élni és a rossz pasi vonzza őket!
Én a tágabb ismerőseim által már egyáltalán nem látom olyan egyoldalúan ezt a megcsalás/elhagyás dolgot!
A nők is rengetegszer elcsábulnak és a pasik is! Csak a nők észreveszik ha a pasijuk megcsalta míg a pasik nem...
Én is írtam már le esetet amikor az ismerősöm exbarátnője körömszakadtáik ragaszkodott hozzá hogy a barátom az apja a születendő gyerekének és elég durva dolgok történtek... Aztán az apasági után kiderült hogy egy buliban félrelépett és egy idiótától volt a gyerek. Mert a csaj utólag bevallotta hogy vonzotta az a pasi és lefeküdt vele de ő le se szarja míg a barátom rendes és normális és ezért akarta hogy ő legyen az apa...
Szóval "behülyülés" van nőknél és pasiknál is csak a pasik bénák a megcsalás felismerésében plusz rosszul hazudnak ha ők csalnak...
Kedves 5os!
Nem en pontoztam le a valaszod, de en vitatkoznek kicsit. Hidd el nekem, egy no ugyanugy vagyik kesobb az izgalomra, szenvedelyre, csak altalaban nem teszi erte kockara a kapcsolatat, hanem kuzd. Ha unalmas, megszokott a szex, az a nonek ugyanolyan szar, mint a ferfinak. Nem erzi magat kivanatosnak, szexinek stb.
A kulonbseg szerintem csak annyiban mutatkozik meg, hogy mig ezt a nok nagy resze akarva-akaratlanul megkapja ezt az utcan (egy kis flort a boltban, szemezes a buszon, es maris jobb nonek erzi magat), addig a ferfinak hoditania kell. Amit szinten megtehet szolidan, csendben, ahogy a no.
Ezzel szerintem 5-10 ev kapcsolatban eles utan nincs is semmi problema, felolem a parom flortolhet, ha nem vagyok ott, es tudja hol a hatar. Felrazza az egesz kapcsolatot.
Egyebkent ez a nem eltem meg szoveg szerintem a 20oneves korosztalyra jellemzo, ferfiakra, nokre egyarant. Nagyobb lesz az ismerettsegi kor, rajonnek, hogy hoppa, van jobb is, es akkor azt ki kell probalni.
Az en parom pl azt allitja hogy 'kielte' magat, volt mindenfele novel hosszabbtavon, rovidebbtavon, tudja mire van szuksege, es en maximalisan ezt nyujtom. Mindez csak akkor szar, ha fiatalon talalsz ra a 'nagy O're, de te ezt nem tudod.
Ha félretesszük, csak egy pillanatra azt, hogy emberek vagyunk, gondolkodunk és van választási lehetőségünk, akkor maradnak az ösztönök.
Női ösztön:
legyen gyerekem egy erős izmos egészséges férfitől, de éljek egy olyan mellett aki gondoskodik és ott van mellettünk a gyerekekkel
férfi ösztön:
Minél több utódom legyen minél gyorsabban(ez ugye főleg úgy megy ha minél több nőt termékenyít meg)
Persze ezek az ösztönök, nem ennyire tolakodóan és sarkítva jelennek meg, hisz emberek vagyunk, de van amikor kicsit átveszi az irányítást felettünk. Most ugye nem azt mondom, hogy mindenki így viselkedik, de a lényeg a férfiak és a nők különböző gondolkodásában rejlik, persze KIVÉTELEK
mindig vannak...
(bocsánat befejezés nélkül ment el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!