Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nálatok kizáró ok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok kizáró ok a dohányzás?

Figyelt kérdés

2012. máj. 9. 21:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

A dohányzás olyan felelőtlen és igénytelen felfogásra vall, amitől biztosra lehet venni hogy nem az a nő kell nekem!

Szerintem aki értelmesen éli az életét és törődik a saját és a környezete egészségével és higiéniájával az irtózik a dohányzástól és annak minden mocskától!

Én nem tudom elviselni se a szagát se a dohányosok leheletét, se a fogaik látványát! Egyszerűen undorító!

Itt nem szeret nem szeretről van szó hiszen eleve össze se állnék egy dohányos csajjal! Ugyanis meg tudnám fojtani azt aki mellettem rágyújt! Az ugyanis egy támadás ellenem, ami az én tisztaságomat és egészségemet veszélyezteti durva módon, nem is beszélve a közérzetemről!

2012. máj. 11. 10:28
 42/47 A kérdező kommentje:
41 Azt értem,hogy visszataszító az,ha valaki magát pusztítja,de minden mögött áll valami.És nem minden dohányost kell egy kalap alá venni.Van olyan ember,aki letenné a cigit a párjáért.Szerintem azért nincs baj a cigivel,mert az egy jó próbatétel annak,aki rászokott,hogy le bírja e tenni.Ezzel szemben az alkohol függőségtől nem ilyen egyszerű megszabadulni...
2012. máj. 11. 16:39
 43/47 anonim ***** válasza:

Alkohol vagy cigaretta, teljesen mindegy! Az alkoholba előbb halsz bele.

Amúgy meg már az a tény hogy rászokott mutatja hogy nem olyan gondolkodású amilyen nő nekem megfelelne. Persze kivételek lehetnek, de csodát nem várok! A dohányzásban semmi jó nincs! Azt szinte kizárólag mások mintájára szívják az emberek! Mindenki úgy szokik rá hogy másoktól látja, megkínálják stb. Senki nem szokik rá úgy hogy magától megkívánja! Ez a mások után való futás azt jelzi hogy az illetőnek vagy nincs esze, vagy nincs erős önálló jelleme, befolyásolható, stb. Az erős önálló, de nem agresszív személyiség vonzóbb mint egy olyan aki folyton másoknak akar megfelelni! Sajnos ez valamilyen szinten minden dohányosban benne van. Legalábbis szerintem.

2012. máj. 12. 13:30
 44/47 A kérdező kommentje:
A befolyásolhatóságban lehet,hogy egy kicsit igazad van.De manapság az antidohányosok számítanak befolyásolhatónak,ők mennek a tömeg után.A társadalom szerintem ma már elítéli azt,aki dohányzik.Amúgy meg mindenki utálja a cigit,aki sosem dohányzott,én is gyűlöltem.fikáztam mindenkit,aki rágyújt,lenéztem őket.De aztán én is kipróbáltam,rászoktam és már tudom,milyen.Többet egy dohányost sem fogok lenézni.És attól még lehet erős jellem valaki,hogy dohányzik.Meg lehet kitartó is.Csak azért nehéz lemondani a dohányzásról,mert aki függő,annak az örömforrás és arról nem szívesen mond le az ember.De aki nem dohányzott soha,az ezt nem értheti.Amúgy meg mindenkinek szíve joga,hogy kit választ,csak rossz ez az előítélet,miszerint minden dohányos egy legalja,gyenge ember,mert ez nem igaz.
2012. máj. 12. 13:50
 45/47 anonim ***** válasza:

05-12 13:50

Nem gondolom hogy legalja de kiábrándító nagyon! Egy szép lányt a dohányzás tk bemocskol. Büdös lesz tőle. Ez kb olyan mint a legfinomabb gelatelli jégkrém nyúlbogyóval díszítve. :)

Amúgy meg az erős akaratúak le tudják tenni. :)

2012. máj. 15. 22:52
 46/47 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok.Bár szerintem nem undorító,az alkohol ezerszer rosszabb.Amúgy aki nem akarja,az nem is fogja letenni.Ez csak a motiváción múlik.Ha valaki úgy érzi,hogy a cigi az egy örömforrás,az nem fog egy könnyen megszabadulni tőle,mert nem akar.Csak nem vallják be.Jellemző az emberekre,hogy senki sem ismer be soha semmit.
2012. máj. 16. 10:54
 47/47 ASOT ***** válasza:
pontosan...:)
2012. máj. 16. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!