Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dohányzás olyan felelőtlen és igénytelen felfogásra vall, amitől biztosra lehet venni hogy nem az a nő kell nekem!
Szerintem aki értelmesen éli az életét és törődik a saját és a környezete egészségével és higiéniájával az irtózik a dohányzástól és annak minden mocskától!
Én nem tudom elviselni se a szagát se a dohányosok leheletét, se a fogaik látványát! Egyszerűen undorító!
Itt nem szeret nem szeretről van szó hiszen eleve össze se állnék egy dohányos csajjal! Ugyanis meg tudnám fojtani azt aki mellettem rágyújt! Az ugyanis egy támadás ellenem, ami az én tisztaságomat és egészségemet veszélyezteti durva módon, nem is beszélve a közérzetemről!
Alkohol vagy cigaretta, teljesen mindegy! Az alkoholba előbb halsz bele.
Amúgy meg már az a tény hogy rászokott mutatja hogy nem olyan gondolkodású amilyen nő nekem megfelelne. Persze kivételek lehetnek, de csodát nem várok! A dohányzásban semmi jó nincs! Azt szinte kizárólag mások mintájára szívják az emberek! Mindenki úgy szokik rá hogy másoktól látja, megkínálják stb. Senki nem szokik rá úgy hogy magától megkívánja! Ez a mások után való futás azt jelzi hogy az illetőnek vagy nincs esze, vagy nincs erős önálló jelleme, befolyásolható, stb. Az erős önálló, de nem agresszív személyiség vonzóbb mint egy olyan aki folyton másoknak akar megfelelni! Sajnos ez valamilyen szinten minden dohányosban benne van. Legalábbis szerintem.
05-12 13:50
Nem gondolom hogy legalja de kiábrándító nagyon! Egy szép lányt a dohányzás tk bemocskol. Büdös lesz tőle. Ez kb olyan mint a legfinomabb gelatelli jégkrém nyúlbogyóval díszítve. :)
Amúgy meg az erős akaratúak le tudják tenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!