Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nálatok kizáró ok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok kizáró ok a dohányzás?

Figyelt kérdés

2012. máj. 9. 21:10
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Ha jó nő vagy akkor csak kapcsolat ügyében kizárt, de ha nem vagy jó csaj akkor szex témában is kizáró ok!

Én ugyanis imádok nőkkel csókolózni. Egy dohányos nő sárgás fogsorát és dohányszagú száját inkább kihagyom!

28F

2012. máj. 10. 00:58
 22/47 anonim ***** válasza:
53%

nem kizáró ok

sőt elég szexi is tud lenni bizonyos esetekben :D

http://www.youtube.com/watch?v=sPrVl-sL5wI

2012. máj. 10. 03:15
 23/47 ASOT ***** válasza:
nálam nem.
2012. máj. 10. 09:03
 24/47 anonim ***** válasza:
62%

Én dohányzom és a pasim nem! Nehogymár azon a nyamvadt fehér hengeren múljon minden! :@

20/L

2012. máj. 10. 12:55
 25/47 ASOT ***** válasza:

ma 12:55! ez így van

az elég sz@r szerintem ha valaki a cigarettát válassza, hogy amiatt nem kell neki egy ember. Miközben lehet h ő lenne a naayg "szerelem". De húzz a pics@ba nem kellesz mert cigizel.

lehet kompromisszumot kötni, sosem volt gond egy barátnőmnél sem ha cigarettáztam.

Amikor velük voltam akkor max reggel délbe meg este szívtam 1 szálat. és vannak dolgok amitől nem lesz büdös az ember szája.

2012. máj. 10. 13:11
 26/47 A kérdező kommentje:

25 Ennyi.Kimondtad,amire gondolok.

Ez nem általánosítás,csak egy példa:volt egy olyan párom,aki nagy környezetvédő volt,sosem dohányzott,sosem szemetelt.Mégis ő volt az,aki nagyon durván átvert és megalázott.Attól,mert valaki dohányzik,még nem biztos,hogy rossz ember.

2012. máj. 10. 15:33
 27/47 anonim ***** válasza:
77%
A dohányosok érvelése, hogy ugye rágó, meg fogkefe...Csakhogy a cigitől nemcsak a száj lesz büdös, hanem a haj (férfiaknál bajusz-szakál), a kéz, és bizony a ruházat is kellőképpen putri-szagú lesz...
2012. máj. 10. 16:43
 28/47 A kérdező kommentje:
27 Ha szeretsz valakit,ez nem számít.Csak az számít,hogy milyen a lélek,az meg aki csak a dohányzás miatt képes lemondani a párjáról,az igazából nem is szereti.
2012. máj. 10. 16:51
 29/47 ASOT ***** válasza:
40%

igen valamennyire cigiszagú lesz.

de ez meg olyan mintha a cigivel csalna meg titeket!!

Nem megcsalt vagy átvert az illető, hanem attól még szerert...de ez egyeseknél ugy jön le h jujjj megcsalt ti a megcsalást meg a cigit egy súlyba hozzátok!!

na melyik is a nagyobb bűn?

szóval aki lefeküdt már 200 emberre megcsalta az összes párját egy szemétláda akár pasi vagy csaj! Az nem baj elfogadjuk de egy cigit nem!

értitek ennek a súlyát?

2012. máj. 10. 17:38
 30/47 ASOT ***** válasza:
40%

ha a cigiseket nem veszi valaki ember számba akkor a b-uzikat se vegye!!!

mert sokan védik őket, holott rosszabb és egészségtelenebb mint a cigi!

2012. máj. 10. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!