Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/47 anonim válasza:
Dolgozhatnál oviban is tulajdonképpen, ott aztán pontozhatnál kedvedre.
Nem értem, te megbosszulni jöttél ide a kérdéseddel?
12/47 anonim válasza:
Szerintem ha egy nő tudja, hogy a pasit zavarja a cigizés utáni hamutartó iz akkor nem fogja anélkül megcsókolni, hogy ne venne be valami mentolos izű akármit, vagy ha alkalom van rá akkor fogmosás, és a pasi se kell megcsókolja, mig ezek a dolgok be nem következnek
13/47 anonim válasza:
nálam pluszpont, mert emiatt biztos hogy tolerálja az én dohányzásomat :D
14/47 anonim válasza:
Én nem dohányzó nő vagyok, és nekem kizáró ok a cigi kapcsolatnál.
Attól viszont falnak megyek, ha egy dohányzó pasi mondja, hogy kizáró ok, ha a nő dohányzik. (itallal ugyanígy...)
15/47 anonim válasza:
Kizáró ok a piálással együtt.
17/f
16/47 anonim válasza:
Jobb ha fiatalon dohányzik az ember mint amikor gyerekei lesznek. Sokan akik tizenévesen megkezdték, befejezik 25-30 körül és az a sajnálatos aki akkor kezdi el.
17/47 anonim válasza:
Nekem nem az, én is dohányzom, habár van nő, akinek a kedvéért leszoknék :)
20/F
18/47 A kérdező kommentje:
11 Nem pontoztam.Ne legyél hisztis díva.
Nálam nem kizáró ok a dohányzás,csak a pia.De az nagyon,még a szagától is rosszul vagyok.
2012. máj. 9. 22:46
19/47 anonim válasza:
Nem, csak ne legyen büdös ha velem van! (rágó ilyesmi)
20/47 anonim válasza:
Ha jarok vele szokjon le rola, ha elotte csinalta.
Nem csokolnam meg budosen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!