Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak az idősebb férfiaknak jövök be?
Mert 25 felett már bátrabban mernek kezdeményezni. A te korosztályod annyit tesz, hogy kiír ide egy kérdést, de utánam sem szólít le.
Nem akarj 4-5 év múlva családod alapítani!
Nem kértem senkit, hogy fényezzen, egyébként meg tök önbizalomhiányos vagyok, a tulajdonságaimat csak kész tényekként írtam le, mert így vannak. Szerintem egyébként nem előny, hogy ilyen vagyok. Annyit kérdeztem, hogy vajon ezek miatt, vagy kisugárzás, külső játszhat közre benne?
Utolsó válaszoló igazi nagy paraszt vagy, már ne is haragudj. Nem minden a pénz, egyáltalán nem fontos. Életem célja, hogy egy olyan munkát végezzek - nem nevezem meg az állást -, amit bár egyáltalán nem fizetnek meg, de én imádom, és ettől lennék boldog. Nem az érdekel most sem, hogy mennyire vastag a saját, vagy szüleim pénztárcája, hanem hogy egészséges vagyok, vannak barátaim, a családom összetart, jelenleg jól érzem magam a bőrömben, és boldog vagyok. Az érzelmek sokkal fontosabbak bárminél, sajnálom, ha te nem így látod.
Második: miért ne? Jó, természetesen nem a vakvilágba szeretnék szülni, biztos kapcsolat kell hozzá, bizalom, harmónia, stabil háttér ( Ezalatt nem a fényűzést értem, mint mondtam, ez a dolog elég hátul szerepel a ranglistámon, hanem hogy ne kelljen azon filózni, hogy vajon a gyereknek jut-e majd enni vagy sem). Szerintem ha ezek mind megvannak, simán lehet 21-22 évesen családot alapítani. Késői anya sem szeretnék lenni.
Jól elkanyarodtunk a kérdéstől, szóval most már várok releváns válaszokat is :)
14:28
Majd ha utcára és a híd alá kerülsz akkor is ez járjon a fejedben amit itt írtál. Én meg majd nevetek miközben te a híd alatt fagyoskodsz Karácsonykor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!