Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagyok, ha úgy csókolózok másokkal, hogy nincs senkim, meg nem járunk?
Figyelt kérdés
vagy csak akkor lennék az ha le is feküdnék valakivel?
amúgy ez a csókolózás nem sokszor fordult elő.
2012. máj. 4. 21:57
12/19 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem igazán fontos.
2012. máj. 13. 17:58
15/19 anonim válasza:
még nem nagyon de a következő szint a prosti szint lesz ha így megy.
16/19 A kérdező kommentje:
ááhh az nem lesz :D
amúúgy barátnőm sokkal durvább :D
2012. jún. 6. 13:11
17/19 anonim válasza:
akkor próbáld meg megtalálni az igazit és akkor már biztos csak őt fogod megcsókolni Sok sikert!
18/19 A kérdező kommentje:
most alakulóba van egy kapcsolatom(nem tudom hogy mikor jövünk össze) és megmondta h ha mással vagyok akkor elfelejthetem őt(úgy h nem is járunk) szóóval végülis leálltam..:D
2012. jún. 21. 20:42
19/19 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok, majd lehet hogy időbetellik nálad de biztos sikerül megtalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!