Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc vagyok, ha úgy csókolózok másokkal, hogy nincs senkim, meg nem járunk?
vagy csak akkor lennék az ha le is feküdnék valakivel?
amúgy ez a csókolózás nem sokszor fordult elő.
Akkor én is az lennék, de nem tartom magam annak.
25/F
Nem vagy az!
Ne aggódj. A csóktól még nem leszel ribanc. Persze ha ezt napi szinten csinálnád,nem egy és nem két emberrel, na akkor már kicsit ott lenne a gyanú,de egyébként ez teljesen normális. Nincs párod,egyedülálló vagy,néha-néha 1-2 csók belefér. Kell a kaland is,nem kötheted le magad mindig csak mert csókra vágysz. Ez a véleményem.:D
Béke! :)
Dehogy napi szinten.
2x fordult elő.
Egyszer egy olyan fiúval aki tetszik..vele elég sokat, aztán megbeszéltük ott hogy járunk(mert úgy volt hogy egyszer fogunk) de végül nem lett semmi, mivel a fiú nem volt józan állapotba, azt mondta hogy ezt megkéne beszélni józanon is de végül nem került rá sor.:) :D
A másik fiú is tetszik nekem, volt olyan hogy régen szerelmes is voltam belé.. és a haverjai mondtk hogy ha bátor vagyok akkor adok egy szájrapuszit elköszönéskor..utána aztmondták hogy inkább nyelveset..de én a sima szájrapusziba voltam benne, de végül smároltunk, de nembánom, mert most is tetszik a fiú, és szerintem én is neki.
Az hogy bennem lesz vki(aki nem a barátom)az nem fordulhat elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!