Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal csókolózok, hol "fogjam" meg közben?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 13:46
1/9 anonim válasza:
néz pár filmet és meg van rá a válasz
2/9 anonim válasza:
Sosem értettem, miért kell ilyeneket kérdezni. Ahol akarod. Jön majd úgyis magától. Nekem is jött.
3/9 anonim válasza:
Öleld közben; csípő, onnan meg vándorolj a popsijára
4/9 anonim válasza:
En ha meg akarom fektetni akkor szandekosan ugy olelem meg, h bal kezemmel atolelem a derekat, full vizszintes az alkarom, meroleges a gerincere.
A jobb kezemmel pedig ugy, h a derekatol indul es total atlos a hatara, a kezfejem kb a jobb vallan van es jo erosen magmhoz huzom, hagy higgye azt, h total bele vagyok zugva.
6/9 anonim válasza:
fogd meg a lánynak a péniszét xdd
7/9 anonim válasza:
Hát a fenekére simán átvándorolhat a kezed, némely lány szereti a mell tapit is,viszont ezt ki kell tapasztalnod, próbáld ki,és figyeld a reakcióit is. Csak okosan : )
17/F
8/9 anonim válasza:
Én nem tudom, én csak azzal csókolózom, akibe szerelmes vagyok, és így automatikusan mozdul már a kezem, általában a derekára, vagy közbe a hajába túrok...
9/9 anonim válasza:
Öleld át a vállánál vagy a derekánál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!