Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan, hogy ideál? Ha igen milyen, ha nem, miért nincs?
Sztem ideálja mindenkinek van.
Nekem pl, hogy alacsonyabb legyen nálam, jó feneke legyen és jó alakja.
igen van!
Egy amolyan intervallumot képzelj el!
Szóval van a 100%-os tökéletes, és legyen a 70% akire azt mondod "ez elég jó" És aki ebbe beleesik az mind jó!
De aki kívül az nem.
pl: valakinek a 100%-os tökéletes, az legyen:
- hosszú fekete haj, 168cm, 55 kg, egy Jessica Alba arcú nő, hozzá hasonló testi adottságokkal. Legyen értelmes álljon 2 lábbal a földön, ne csak vásárolni tudjon hanem dolgozni is, és ne rinyáljon ha egy kis motorolaj kerül a körme alá :)
-------------> és ez lehet mondjuk 6-7 kg al több, 4-5 cm-el magasabb vagy alacsonyabb, lehet kicsit rövidebb vagy hosszabb haja, lehet szőke vagy barna...ésatöbbi...
Remélem sikerült érthetően leírnom :)
Hmmm... Nézzük csak - magas(180+, mivel én 190 vagyok:P), hosszú egyenes, esetleg hullámos haj, de nem göndör, színét tekintve szőme, vagy természetes vörös, nem feltétlwn nagy, de formás mellek, jó fenék, szép ápolt láb. Arcot nem tudom megfogalmazni, ez enyém se egy aranymetszés, de azért ne legyen csúnya! Ne legyem buta, vagy lassú felfogású, ámde legyen toleráns.
Persze a testi része csak irányelv, ettől még egy alacsony, aranyos lány is bejöhet, csak a magasakat nézem egyből! Igazából tapasztalataim szerint a haj tesz rám nagyon jó benyomást, utána vizsgálom a többit, valamiért mindig is a hosszú haj jött be!:)
Van ideálom,de nem aszerint keresek párt.Számomra ez nem olyan,hogy mindenképpen tartanom kell magamat hozzá.
Szeretem,ha egy lány minél magasabb,ennek ellenére csak alacsony barátnőim voltak,de ők is tetszettek.
Az ideális az a 175 centi 70 kiló,szőke vállig érő göndör haj nagy cicik meg kerek fenék,ez a tökéletes.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!