Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen férfiakat vonzom be? :' (

Figyelt kérdés

Eddigi életemben 2 barátom volt, és mind a kettő csúnyán bánt velem.

Az első barátom amikor szakított velem azt mondta, hogy csak a szexre kellettem neki, a kapcsolatunk tényleg csak szexből állt.

A második barátom meg uralkodott rajtam, követelőzött a szexben is, ha nem akartam valamit megtenni akkor agresszív lett és kiabált velem addig amíg nem engedelmeskedtem.

Miért nem lehet olyan barátom aki szeretgetne is engem, nem csak megdugni akar.

Nem értem, hogy a normális pasik miért nem akarnak ismerkedni velem, pedig azt mondják, hogy "jó nő" vagyok.

21/L

2012. máj. 1. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9.: Úgy értem "kiül" a külsejére, hogy "szürke". Én tudom, milyen érzés...

Kérdező: Buliban ismerted meg az elsőt, ott azért túl komoly partnereket sosem találnál...

2012. máj. 1. 20:10
 12/16 ASOT ***** válasza:
100%

1. az általad vélt f@sza csávók, annyira f@szák, h nem érdekli őket komoly kapcsolat és te sem csak a külsőd és a szex. Lesz@rják mit akarsz vagy mire vágysz!

2. a "jó" pasik meg lehet h túl jó nőnek tartanak és nem mernek kezdeményezni, és az is lehet h kicsit lenéző vagy, nem vagy elég nyitott.

2012. máj. 1. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, egyszer majd találsz egy normálisat is. Mindig benne van a pakliban, hogy rosszul választ az ember. Három a magyar igazság :D Talán a következő olyan lesz, akire vágysz.

Sok sikert hozzá :)

24/F

2012. máj. 1. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor eddig belenyúltál :S Ha volna kedved ismerkedni írj egy privit :) 22/F
2012. máj. 1. 20:32
 15/16 anonim válasza:
Mert naiv vagy...
2012. máj. 1. 20:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Én épp írni akartam, hogy megismerkednék veled, mert akármilyen hihetetlen én szeretni szeretnék egy lányt és nem kihasználni, de látom letiltottak sajnos.
2012. máj. 2. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!