Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen férfiakat vonzom be? :' (
Eddigi életemben 2 barátom volt, és mind a kettő csúnyán bánt velem.
Az első barátom amikor szakított velem azt mondta, hogy csak a szexre kellettem neki, a kapcsolatunk tényleg csak szexből állt.
A második barátom meg uralkodott rajtam, követelőzött a szexben is, ha nem akartam valamit megtenni akkor agresszív lett és kiabált velem addig amíg nem engedelmeskedtem.
Miért nem lehet olyan barátom aki szeretgetne is engem, nem csak megdugni akar.
Nem értem, hogy a normális pasik miért nem akarnak ismerkedni velem, pedig azt mondják, hogy "jó nő" vagyok.
21/L
Nem kellett volna eltűrnöd nekik. Észre lehet venni, ha valakinek csak a szexre kellesz, írtad is, hogy tényleg csak szexből állt a kapcsolatotok, a másodiknál pedig nem kellett volna hagynod, hogy uralkodjon rajtad meg, hogy követelőzzön. Mi olyan nehéz ezen?
Vagy látni lehet már az elején, hogy ilyen és akkor nem jössz össze vele, vagy pedig amint kiderül ki kell dobni, és nincs szenvedés.
Én "normális" pasi vagyok és szívesen ismerkedek hasonlóan "normális" "jó nő"-kkel, de aki normális az gyakran nem elég izgalmas nektek. :P
a "normális" = "rendes" pasik sokszor nem olyan jóképűek és van, hogy csajozni sem tudnak túlzottan, tehát észre sem vennéd őket.
az eddigi barátaidat te választottad, nyilván senki sem szorított kést a torkodnak, hogy akkor most xy-nal kell lenned...
Az első barátom egy egyetemi buliban ismertem meg ahova az egyik barátnőm hívott meg.
A második meg az utcán szólított meg.
*
barátomat
leszel a külön bejáratú, kölcsönös szexrabszolgám kérdező?
20szF
Utcán? Hmm...
Egyetértek a másodikkal amúgy. Aki normális, az meg nem kell nektek, mert külsőleg nincs topon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!