Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen férfiakat vonzom be? :' (

Figyelt kérdés

Eddigi életemben 2 barátom volt, és mind a kettő csúnyán bánt velem.

Az első barátom amikor szakított velem azt mondta, hogy csak a szexre kellettem neki, a kapcsolatunk tényleg csak szexből állt.

A második barátom meg uralkodott rajtam, követelőzött a szexben is, ha nem akartam valamit megtenni akkor agresszív lett és kiabált velem addig amíg nem engedelmeskedtem.

Miért nem lehet olyan barátom aki szeretgetne is engem, nem csak megdugni akar.

Nem értem, hogy a normális pasik miért nem akarnak ismerkedni velem, pedig azt mondják, hogy "jó nő" vagyok.

21/L

2012. máj. 1. 20:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresgélsz?! Hol/hogy ismerted meg őket? Jöhet privátban is. F
2012. máj. 1. 20:02
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna eltűrnöd nekik. Észre lehet venni, ha valakinek csak a szexre kellesz, írtad is, hogy tényleg csak szexből állt a kapcsolatotok, a másodiknál pedig nem kellett volna hagynod, hogy uralkodjon rajtad meg, hogy követelőzzön. Mi olyan nehéz ezen?

Vagy látni lehet már az elején, hogy ilyen és akkor nem jössz össze vele, vagy pedig amint kiderül ki kell dobni, és nincs szenvedés.

Én "normális" pasi vagyok és szívesen ismerkedek hasonlóan "normális" "jó nő"-kkel, de aki normális az gyakran nem elég izgalmas nektek. :P

2012. máj. 1. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:

a "normális" = "rendes" pasik sokszor nem olyan jóképűek és van, hogy csajozni sem tudnak túlzottan, tehát észre sem vennéd őket.

az eddigi barátaidat te választottad, nyilván senki sem szorított kést a torkodnak, hogy akkor most xy-nal kell lenned...

4/16 A kérdező kommentje:

Az első barátom egy egyetemi buliban ismertem meg ahova az egyik barátnőm hívott meg.

A második meg az utcán szólított meg.

5/16 A kérdező kommentje:

*

barátomat

2012. máj. 1. 20:04
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

leszel a külön bejáratú, kölcsönös szexrabszolgám kérdező?

20szF

7/16 anonim ***** válasza:
100%

Utcán? Hmm...

Egyetértek a másodikkal amúgy. Aki normális, az meg nem kell nektek, mert külsőleg nincs topon...

8/16 A kérdező kommentje:
Az első barátomra azt hittem, hogy normális pasi mert mérnök szakos hallgató, és szerénynek is tűnt.
2012. máj. 1. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Na várjunk, én egy szóval sem említettem külsőt. Nem hiszem, hogy több lenne köztünk az előnytelenebb külsejű mint az ilyen követelőző agresszív barmok között. Röviden annyi a dolog, hogy a "Jófiúk" kevésbé izgalmasak ilyen téren, mint a "Rosszfiúk". Előbbieknél tiszta a sor, szeret, övé vagy, nem kell neki más, míg utóbbinál ez egyáltalán nem olyan biztos, és ez motivál sok lányt abban, hogy "elég jó" legyen az illetőnek.
2012. máj. 1. 20:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert csak a jóképű f*szacsávókat hajtod :D szóval ne csodálkozz
2012. máj. 1. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!