Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiukat kérdezem? Mik a jelek?
Figyelt kérdés
ha van egy tök jo barátod akin lehet azt látom,hogy ujra belém zugott (eccer más bevallotaa de azota már volt egy hatalmas nagy vitánk és szerintem kiszeretett belőlem) mindig követha megyek valahova...és mindig velem van--de lehet hgy csak én látom igy a dolgokat..mert amig ösze voltunk veszve(kb.2-3- honapig) adig lett egy barátnője/csaja..és nem tom lehet nincs is belém zugva...szoval hogyan tudnék rájönni,hogy mi az igazság???2012. ápr. 30. 19:43
1/5 anonim válasza:
Súlyzós edzés menjen heti 3X, mellé aerob mozgás is.
Legyen egy diétás étrended, edzés után protein+dextróz kombó menjen. :D :D :D
2/5 anonim válasza:
ott a pont az előzőnél ez tuti segít xdd
3/5 A kérdező kommentje:
mivan ??????? ez nagyon nem a kérdésemre válaszolt..melesleg meg csak ugy mondom,hogy mindenhéten másfélorás edzéseim vannak heti 6X szoval nincs szükségem ezekre az izékre amiketaz első mondott....éés ha nem tudtok a kérdésre válaszolni akkor ne irjatok ink ide semmit...
2012. máj. 1. 17:59
4/5 anonim válasza:
azért írta ezt az első válaszoló mert a sport kategóriába tettél fel egy ilyen kérdést és sporttal kapcsolatos választ adott amúgy tényleg segít nekem bevált amit leírt xdd
5/5 A kérdező kommentje:
jah...hupsz xD nem a sproltolos klategoriába szerettem volna tenni..és bocsi,hogy első válaszolo,hogy igy lerohandtalak.. :/ és köszi második válaszolo...viszont ha még nem késő akkor valaki tud válaszolni a kérdésemre?
2012. máj. 17. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!