Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék vele megismerkedni. Milyen témákat hozzak fel? Főképp fiúkat kérdezem. Mi untat titeket és mi a jó téma?
Először van egy fiú de van barátnője ezért ha több nemis de barátja akarok lenni. Le akarok mellé ülni és beszélgetni h lássa milyen is vagyok. Nem akarok béna lenni. ezért légyszi írjatok néhány tippet.:) Köszi
Am egy suliba járok vele minden csak kérnék tippeket. A srác 18 én 14.:/ de attól még nem akarok kisscajosnak látszani mert egyáltalán nem vagyok az. Kérlek adjatok olyan válaszokat főképp fiúk amik titeket foglalkoztat vagy nem unalmas téma. Szeretnék vele beszélgetni. Csak elkezdeni lesz nehéz utána meár menni fog.;) Köszi
gyanús ez h a barátja akarsz lenni :D
az ember nem izgul BARÁT szerzésnél
személyiségtől függ, én például tök szívesen beszélek lányos témákról vagy akár divatról is, nem feltétlenül csak a sportról. gondolom valamennyire ismered, ha meg nem akkor ismerd meg, és már adott is pár téma.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!