Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék vele megismerkedni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék vele megismerkedni. Milyen témákat hozzak fel? Főképp fiúkat kérdezem. Mi untat titeket és mi a jó téma?

Figyelt kérdés

Először van egy fiú de van barátnője ezért ha több nemis de barátja akarok lenni. Le akarok mellé ülni és beszélgetni h lássa milyen is vagyok. Nem akarok béna lenni. ezért légyszi írjatok néhány tippet.:) Köszi

Am egy suliba járok vele minden csak kérnék tippeket. A srác 18 én 14.:/ de attól még nem akarok kisscajosnak látszani mert egyáltalán nem vagyok az. Kérlek adjatok olyan válaszokat főképp fiúk amik titeket foglalkoztat vagy nem unalmas téma. Szeretnék vele beszélgetni. Csak elkezdeni lesz nehéz utána meár menni fog.;) Köszi

2009. okt. 15. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

gyanús ez h a barátja akarsz lenni :D

az ember nem izgul BARÁT szerzésnél

2009. okt. 15. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
:D jó tudom de bejön a srác de mivel van barátnője nem sokra mehetek ezért egyenlőre barátja akarok lenni. De úgy parázok h kínos csönd lesz vagy pedig csak mondom a hülyeségeimet:S légyszi segítsetek.kösz
2009. okt. 18. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én mondjuk lány vagyok, de több igaz fiú barátom van, mint lány.. A lányok nagyon irigyek és undokok tudnak lenni néha! Szóval sport, filmek...hasonlók. Ne a havi Cosmo-t elemezzétek ki, habár a mai világban ki tudja.. ;)
2009. okt. 18. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:

személyiségtől függ, én például tök szívesen beszélek lányos témákról vagy akár divatról is, nem feltétlenül csak a sportról. gondolom valamennyire ismered, ha meg nem akkor ismerd meg, és már adott is pár téma.

17F

2009. okt. 18. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!