Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik fontosabb nektek? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fontosabb nektek? A szerelem vagy a penz?

Figyelt kérdés
Melyik pasit valasztanatok? Azt, akivel jol kijosztok, es aki barmit megtud adni nektek, vagy azt akivel szerelmesek vagytok egymasba?
2012. ápr. 29. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerelem.Pénz nem kell,mert megszoktam,hogy csóró vagyok.
2012. ápr. 29. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Szerelem.Sokszor még azzal is nehéz együtt élni,akit szeret az ember.
2012. ápr. 29. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
..hát ha csak én szeretem és ő sz@arik megerőltetni magát csak jól elvan a kényelmesben akkor sokra nem megyek vele meg a szelem érzésével. Tehát akkor inkább anyagi biztonság ,törődés,és szeretetnek az a nem szerelem foka .De ..ilyenbe meg nem tudok benne lenni.Tehát egyedül. Francba a hülye elveimmel .)
2012. ápr. 29. 23:14
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Mindkettő fontos, talán a szerelem egy fokkal fontosabb. Most vagyok túl ezen a leckén épp... Hogy halt meg egy szerelem, mert nem volt anyagi biztonság? Lassan és fájdalmasan... fontosabb a szerelem, ez igaz, de legalább annyira fontos a pénz is.. De inkább észnek nevezném azt a másik oldalt, nem pénznek, mert az ész egy sokkal nagyobb kontrollcsoport a pénznél a szerelemmel szemben..

A boldogság és harmónia valójában egy mérleg, elég sok dolog kell abba a két serpenyőbe, hogy egyensúlyban maradjon, de mindenből csak megfelelő arányban, különben sosem lesz igazi a dolog..

2012. ápr. 29. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt, akibe szerelmes vagyok, de nem ész nélkül. Szóval ha egy olyan emberbe lennék szerelmes, aki mondjuk nem akar dolgozni, semmi kilátás nincs arra, hogy normális családunk legyen, akkor őt nyilván nem választanám. De ugyanígy nem választanám azt sem, aki pénzes, de nincs meg a szikra. Csak akkor jöhet szóba valaki ha szerelmes leszek, de a kapcsolat hosszúsága és mélysége függ attól is, hogy mennyire tudom hosszútávon elképzelni az életemet vele. Ha nem egyeznek a hosszútávú céljaink, akkor nem terveznék hosszútávra vele, bármilyen szerelmes is legyek.
2012. ápr. 29. 23:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Kijösztök? Ez komoly?

Nekem a pénz, de nem úgy, hogy egy pasi rám költse, hanem hogy nekem legyen egy jó munkám és sok pénzem, nem kell hozzá pasi.

2012. ápr. 29. 23:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező ! Kérdezz rá a korokra is.

ÉN azt hallom egyre inkább, hogy fiatalon nyilván a szerelem vezet, később viszont rájönnek, hogy jobb lett volna az anyagiakban gazdagabb választás, főleg ha jól ki is jönnek.

Magam részéről, ha nem lennék szerelmes nem tudnék valakivel együtt élni, illetve kezdeni nem tudnék úgy. A férjem már 15 éve a férjem, és bizony a lángolás már elmúlt. És nem is gazdag. De én nem sóvárkozok gazdagabbra, adósságunk nincs, jól elvagyunk.

2012. ápr. 29. 23:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Talán egyszer-kétszer nem néztem a pénzt,de szerelmes voltam és jószívű,nem végződött jól.Én pasit többet nem segítek kikecmeregni a hülyeségeiből.Volt már gazdag pasim is,az se ment.Úgyhogy maradok a közép szinten,persze plusz érzelmek.
2012. ápr. 30. 02:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerelem. Ha nem is volt szerelem, akkor utána mi lesz a kapcsolattal? Jön a következő, a következő és így tovább?

22/L (6 éve párommal)

2012. ápr. 30. 09:08
 10/13 anonim ***** válasza:
PÉNZ! Azon meg lehet venni mindent ami az élethez szükséges. Szerelem meg marad azoknak a csóróknak akik örökké arról fognak álmodozni hogy milyen lehet milliomosnak lenni.
2012. ápr. 30. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!