Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fontosabb nektek? A szerelem vagy a penz?
Mindkettő fontos, talán a szerelem egy fokkal fontosabb. Most vagyok túl ezen a leckén épp... Hogy halt meg egy szerelem, mert nem volt anyagi biztonság? Lassan és fájdalmasan... fontosabb a szerelem, ez igaz, de legalább annyira fontos a pénz is.. De inkább észnek nevezném azt a másik oldalt, nem pénznek, mert az ész egy sokkal nagyobb kontrollcsoport a pénznél a szerelemmel szemben..
A boldogság és harmónia valójában egy mérleg, elég sok dolog kell abba a két serpenyőbe, hogy egyensúlyban maradjon, de mindenből csak megfelelő arányban, különben sosem lesz igazi a dolog..
Kijösztök? Ez komoly?
Nekem a pénz, de nem úgy, hogy egy pasi rám költse, hanem hogy nekem legyen egy jó munkám és sok pénzem, nem kell hozzá pasi.
Kedves Kérdező ! Kérdezz rá a korokra is.
ÉN azt hallom egyre inkább, hogy fiatalon nyilván a szerelem vezet, később viszont rájönnek, hogy jobb lett volna az anyagiakban gazdagabb választás, főleg ha jól ki is jönnek.
Magam részéről, ha nem lennék szerelmes nem tudnék valakivel együtt élni, illetve kezdeni nem tudnék úgy. A férjem már 15 éve a férjem, és bizony a lángolás már elmúlt. És nem is gazdag. De én nem sóvárkozok gazdagabbra, adósságunk nincs, jól elvagyunk.
Szerelem. Ha nem is volt szerelem, akkor utána mi lesz a kapcsolattal? Jön a következő, a következő és így tovább?
22/L (6 éve párommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!