Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi a fontosabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a fontosabb, szerelem vagy barátság?

Figyelt kérdés
Semmi érdekes dráma nem társul a kérdéshez, csak eszembe jutott. Én azt mondom, hogy a barátság. Én úgy gondolom, a szerelem csak kémia, a barátság pedig egy hosszú időn át épülő valami. Írjátok létszíves ide a nemeteket és a korotokat is. Köszönöm.
2011. dec. 17. 19:46
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Suta lett a kérdés, azt szeretném tudni, ki mit tart fontosabbnak.
2011. dec. 17. 19:47
 2/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a Baratság

16/f

2011. dec. 17. 19:49
 3/19 anonim ***** válasza:

Kinek a barátságát, kinek a szerelmét tartom fontosabbnak! ;)

16/L

2011. dec. 17. 19:49
 4/19 anonim ***** válasza:
barátság
2011. dec. 17. 19:51
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű kérdés. Ha igaz szerelem, akkor az. Ha nem akkor a barátság.

De sem azt nem lehet tudni, hogy igazi a szerelem.. sem azt, hogy igazi a barátság..

Szerintem meg kell találni az arany közép utat. (ami nagyon nem egyszerű... :S )

2011. dec. 17. 19:55
 6/19 anonim ***** válasza:

pfff... hát... Barátság szerintem.

A barátom akkor is ott lesz, ha a lány már nem és azelőtt is ott volt. A barátnőmnek elég egy szó amit félreért és már durcizik. A barátomnak akármit mondhatok, max orrbaver, de a barátom marad.

2011. dec. 17. 20:00
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. Csak mert én úgy gondolom, hogy a szerelem az el tud múlni, viszont egy igazi barátság...
2011. dec. 17. 20:01
 8/19 BlackSword ***** válasza:

Nem lehet egyértelműen megmondani, mert akibe szerelmes vagyok, annak nem a barátja akarok lenni...

Másrészt, ha időileg nézzük, egy barát mindig ott lesz... De a szerelmét az ember elvesztheti, ha nem törődik vele...

2011. dec. 17. 20:04
 9/19 anonim ***** válasza:

szerelem. Nekem nincs olyan barátom akiről nem mondanék le a szerelmemért.

Számomra a szerelem nem csak kémia, benne van a párom tisztelete, az az érzés, hogy ő támogat és mellettem áll mindenben, ő a valódi társam minden értelemben. Soha senkiért nem mondanék le róla.

24l

2011. dec. 17. 20:05
 10/19 anonim ***** válasza:

Egyértelműen barátság. Nekem ponthogy nincs az a szerelem, amit ne adnék fel a legjobb barátaimért.

21L

2011. dec. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!