Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a fontosabb, szerelem vagy barátság?
Kinek a barátságát, kinek a szerelmét tartom fontosabbnak! ;)
16/L
Nem egyszerű kérdés. Ha igaz szerelem, akkor az. Ha nem akkor a barátság.
De sem azt nem lehet tudni, hogy igazi a szerelem.. sem azt, hogy igazi a barátság..
Szerintem meg kell találni az arany közép utat. (ami nagyon nem egyszerű... :S )
pfff... hát... Barátság szerintem.
A barátom akkor is ott lesz, ha a lány már nem és azelőtt is ott volt. A barátnőmnek elég egy szó amit félreért és már durcizik. A barátomnak akármit mondhatok, max orrbaver, de a barátom marad.
Nem lehet egyértelműen megmondani, mert akibe szerelmes vagyok, annak nem a barátja akarok lenni...
Másrészt, ha időileg nézzük, egy barát mindig ott lesz... De a szerelmét az ember elvesztheti, ha nem törődik vele...
szerelem. Nekem nincs olyan barátom akiről nem mondanék le a szerelmemért.
Számomra a szerelem nem csak kémia, benne van a párom tisztelete, az az érzés, hogy ő támogat és mellettem áll mindenben, ő a valódi társam minden értelemben. Soha senkiért nem mondanék le róla.
24l
Egyértelműen barátság. Nekem ponthogy nincs az a szerelem, amit ne adnék fel a legjobb barátaimért.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!